Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Πρώτη κατεδάφιση περίφραξης για δίοδο στη θάλασσα από το Δήμο Κασσάνδρας

Τατιάνα Ρόκου - 03 August 2018, 10:28

Πρόκειται για την τρίτη διάνοιξη στην περιοχή της Κασσάνδρας τα τελευταία χρόνια και ότι στόχος είναι να υπάρχουν δίοδοι ανά 300-350 μέτρα, όπως ορίζει η νομοθεσία.


Στην κατεδάφιση περίφραξης και διάνοιξης διόδου σε τμήμα της παραλίας μεταξύ Χανιώτης και Πευκοχωρίου προχώρησαν χθες τα συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική κινητοποίησαν τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι επέσπευσαν τις διαδικασίες μιας ειλημμένης απόφασης, σύμφωνα με όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ/ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FM” ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας του Δήμου Κασσάνδρας, κ. Θωμάς Κοντός.

”Ο Δήμος Κασσάνδρας έχοντας υψηλά το αίσθημα ευθύνης στους πολίτες, τους επισκέπτες και τους τουρίστες της Κασσάνδρας στα μέσα του καλοκαιριού υλοποιεί μια απόφαση εκτέλεσης κατεδάφισης περίφραξης για πρόσβαση στην παραλία”, σημείωσε ο κ. Κοντός. ”Προβήκαμε από κοινού με την πολεοδομία του Δήμου Προποντίδας -επειδή εξυπηρετούμαστε από τον όμορο δήμο λόγω έλλειψης δικής μας πολεοδομίας- στον καθορισμό διόδου πρόσβασης στην παραλία. Η ημερομηνία έχει οριστεί για αύριο από τη Διεύθυνση της Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης και ο Δήμος συμβάλλει με τη διάθεση των συνεργείων  για τη διάνοιξη της διόδου”.

”Ήταν μεν προγραμματισμένο αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα τραγικά γεγονότα επισπεύσαμε τη διαδικασία και το κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι”, σημείωσε ο κ. Κοντός, επισημαίνοντας πως πρόκειται για την τρίτη διάνοιξη στην περιοχή της Κασσάνδρας τα τελευταία χρόνια και ότι στόχος είναι να υπάρχουν δίοδοι ανά 300-350 μέτρα, όπως ορίζει η νομοθεσία. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταγραφές, όπως είπε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας του δήμου Κασσάνδρας, ”για να δούμε αν υπάρχουν κι άλλα σημεία που χρειάζεται να γίνει διάνοιξη, ενώ σε συνεργασία με Περιφέρεια και Πολεοδομία θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top