Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Kalimera με Cyprus Breakfast

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Αύγουστος 2018, 12:02

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αειφόρου Τουρισμού, με συντονιστή τον ΚΟΤ, άρχισε από τα μέσα Απριλίου 2018, την παρακολούθηση του Κυπριακού Προγεύματος στα ξενοδοχεία που έχουν ήδη πιστοποιηθεί, σε Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και ορεινές περιοχές.


Το πρόγραμμα “Κυπριακό Πρόγευμα” έχει δημιουργηθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), το Travel Foundation UK και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού (CSTI) μέσω του προγράμματος “Cyprus Destination Partnership”.  

Το CSTI, με συντονιστή τον ΚΟΤ, άρχισε από τα μέσα Απριλίου 2018, την παρακολούθηση του “Κυπριακού Προγεύματος” στα ξενοδοχεία που έχουν ήδη πιστοποιηθεί, σε Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και ορεινές περιοχές.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και η ενίσχυση του στοιχείου της αυθεντικότητας στα ξενοδοχεία της Κύπρου.

Τα ξενοδοχεία στις προαναφερθείσες περιοχές στηρίζουν το “Κυπριακό Πρόγευμα” και αναδεικνύουν την κυπριακή ταυτότητα, παρέχοντας μια σειρά από τοπικά προϊόντα στους επισκέπτες τους. Το μπουφέ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κυπριακά προϊόντα, όπως το παραδοσιακό χαλλούμι και αναρή, την παραδοσιακή σπιτική χαλλουμόπιττα και ελιόπιττα και φρέσκα τοπικά προϊόντα, που συνάδουν με την αυθεντικότητα της Κύπρου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για προσωπικό ξενοδοχειακών μονάδων, όπως μάγειρες, σερβιτόρους ή άτομα υποδοχής εστιατορίου, οι οποίοι εξυπηρετούν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του προγεύματος. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε προσωπικό ξενοδοχείων που είναι πιστοποιημένα ή προτίθενται να πιστοποιηθούν με το πρότυπο του Κυπριακού Προγεύματος.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top