Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Ο ΠΑΣΥΞΕ στηρίζει τους πυροπαθείς της Αττικής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 August 2018, 13:24

Ο ΠΑΣΥΞΕ, μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, θα εισφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ για ενίσχυση των πληγέντων.


Την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων ΠΑΣΥΞΕ, στο δράμα που περνά ο ελληνικός λαός τις τελευταίες ημέρες, ως αποτέλεσμα των φονικών πυρκαγιών που έχουν ξεριζώσει ολόκληρες κοινότητες και καταστρέψει ανεπανόρθωτα το φυσικό περιβάλλον της χώρας, εκφράζει με επιστολή του προς την υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας κα Έλενα Κουντουρά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Χάρης Λοϊζίδης.

Στην επιστολή του προς την κα Κουντουρά, ο κ. Λοϊζίδης αναφέρει πως ο ΠΑΣΥΞΕ, μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, θα εισφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ για ενίσχυση των πληγέντων. Η υπό αναφορά εισφορά θα καταβληθεί μέσω των διαδικασιών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κύπριου Επιτρόπου Εθελοντισμού.

Όπως αναφέρθηκε στην εγκύκλιο του Συνδέσμου προς τα μέλη του, “είναι εθνική υποχρέωση όλων των επαγγελματικών σωμάτων της χώρας, όπως ασφαλώς και των πολιτών, να συνδράμουν στο βαθμό που ο καθένας δύναται, για την ανακούφιση των πυροπαθών κοινοτήτων της Ελλάδας, συμβάλλοντας έτσι στην καθολική προσπάθεια του Κυπριακού Ελληνισμού για στήριξη των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων αδελφών μας”.

Την αλληλεγγύη του ΠΑΣΥΞΕ εξέφρασε ο κ. Λοϊζίδης, με επιστολές του και προς τους προέδρους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χάρης Λοϊζίδης.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top