Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στο Παν/μιο Αιγαίου

Τατιάνα Ρόκου - 03 Αύγουστος 2018, 14:39

Ο ολοκληρωμένος ακαδημαϊκός σχεδιασμός του ΔΠΜΣ 'Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας' απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις κατευθύνσεις α) Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης και β) Διοίκηση Φιλοξενίας (Hospitality).


Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” αποτελεί τη δημιουργική επανίδρυση του πρώτου πανελλαδικά Μεταπτυχιακού Προγράμματος στον Τουρισμό που λειτούργησε αδιάλειπτα από το 1998 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Χίο) με τίτλο “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού”. Το υψηλό επίπεδο των μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει αποδώσει μέχρι τώρα 375 άρτια καταρτισμένους επιστήμονες στον ευρύτερο τουριστικό τομέα, με το 77% να έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά σε διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Η μακρόχρονη επιτυχία του προγράμματος έγκειται στην πολυεπιστημονική θεώρηση του τουριστικού φαινομένου, αφού το πρόγραμμα είναι Διατμηματικό και παρέχεται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τα Τμήματα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού, Γεωγραφίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο ολοκληρωμένος ακαδημαϊκός σχεδιασμός του ΔΠΜΣ “Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” υιοθετεί τις πλέον καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση υψηλού επιπέδου που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας σε ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό. Απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις κατευθύνσεις:

  • Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης
  • Διοίκηση Φιλοξενίας (Hospitality)

Εστιάζει:

  • στην απόκτηση ενός ισχυρού Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στον τομέα της στρατηγικής διοίκησης τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων φιλοξενίας
  • στη διεύρυνση των γνώσεων και την ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων για το δυναμικό περιβάλλον του τουρισμού
  • στη δημιουργία και κατάρτιση ηγετικών στελεχών και επιστημόνων που θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας
  • στη συγκρότηση εξωστρεφούς και ανταγωνιστικής οπτικής του επιχειρηματικού κόσμου της τουριστικής διοίκησης και φιλοξενίας με ισχυρά πλεονεκτήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” φέροντας την πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία των τουριστικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, αποδεδειγμένα χαίρει της αναγνώρισης και εμπιστοσύνης των τουριστικών φορέων του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Υποβολές αιτήσεων γίνονται δεκτές έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top