Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας στη CHC Hotels

Τατιάνα Ρόκου - 06 Αύγουστος 2018, 13:15

Με ένα ακόμα διεθνές βραβείο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή την φορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειες τουριστικής ανάπτυξης της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.


Πρόκειται για το βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας “Inspirational Company 2018” που απονεμήθηκε στην CHC Hotels – Chnaris Hotel Management Development and Consulting SA (την μόνη ελληνική εταιρεία) από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων (World Confederation of Business) σε ειδική εκδήλωση στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Ένα πολύ σημαντικό επιχειρηματικό βραβείο, το οποίο απονεμήθηκε σε μια λαμπερή τελετή στην οποία βραβεύτηκαν κορυφαίες επιχειρήσεις απ’όλο τον κόσμο για τις επιτυχημένες πρακτικές που ακολουθούν στους τομείς δράσης τους.

Σημαντικό στοιχείο της νέας αυτής διάκρισης, η δυνατότητα που δίνεται σε εταιρεία της χώρας μας να αναπτυχθεί περαιτέρω, να ενισχύσει διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις και, φυσικά, να προβάλλει την Ελλάδα στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Chnaris H.M.D.C. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης σε δηλώσεις του ανέφερε: “Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, κάθε βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων που πετυχαίνει η μεγάλη ομάδα της Chnaris H.M.D.C. Ειδικά όταν αυτή προέρχεται από διεθνείς οργανισμούς κύρους, είναι φυσικό η χαρά μας να είναι μεγάλη. Όπως ακόμα μεγαλύτερη είναι η όρεξή μας για να συνεχίζουμε την προσπάθεια, να συμβάλλουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στον τόπο μας αλλά και στην προώθηση των συνθηκών βελτίωσης της τοπικής μας οικονομίας. Η εμπειρία μας πλέον είναι τόσο μεγάλη που ήμουν ο μοναδικός, που από το Νοέμβριο μήνα προέβλεψε, ενημέρωνε δημόσια και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά τη φετινή κατάσταση του τουρισμού.  Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους αυτούς που ακούραστα εργάζονται και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών μονάδων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top