Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στην έκθεση Grecka Panorama 2018

Τατιάνα Ρόκου - 07 Αύγουστος 2018, 09:48

Την ίδια μέρα της διεξαγωγής του συνεδρίου Digi.travel Market Focus θα γίνουν και Β2Β συναντήσεις με τουριστικά γραφεία από τη Πολωνία, τη Τσεχία, τη Σλοβακία, και την Ουγγαρία.


Την πρώτη μέρα της έκθεσης Grecka Panorama, που γίνεται στις 30 Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο Digi.travel Market Focus στο Polonia Palace όπου θα εστιάσει στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πως αυτές μπορούν να επιφέρουν έσοδα για τα ξενοδοχεία. Επίσης, θα παρουσιαστούν και στοιχεία για την τοπική αγορά με στόχο την καλύτερη κατανόηση του Πολωνού τουρίστα.

Η North Events, που διοργανώνει την έκθεση συνεργάζεται με την Travel Media Applications που διοργανώνει το συνέδριο Digi.Travel στην Αθήνα, τη Λευκωσία και τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης εδώ και 6 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και φέρνει το συνέδριο αυτό στην Βαρσοβία στις 30 Νοεμβρίου, με στόχο να ενημερώσει τους εκθέτες της, αλλά και τους επισκέπτες της για τις τεχνολογικές εξελίξεις και πως αυτές μπορούν να βοηθήσουν τη σύγχρονη επιχείρηση, ώστε να αυξήσει τις απευθείας πωλήσεις της, αλλά και την ικανοποίηση του πελάτη της.

Ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events, δήλωσε ότι “είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσω αυτής της συνεργασίας θα ενημερώσουμε τους εκθέτες μας για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα την τεχνολογία για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αλλά και να έχουν ικανοποιημένους τους πελάτες τους. Θεωρώ ότι μια έκθεση μπορεί και πρέπει να προσφέρει, εκτός από επαφές προς τους δυνητικούς πελάτες, και εκπαίδευση και ενημέρωση στους εκθέτες της. Η συνεργασία μας με το Διεθνές Συνέδριο Digi.travel εξασφαλίζει αυτό ακριβώς”.

Επίσης, την ίδια μέρα της διεξαγωγής του Digi.travel Market Focus θα γίνουν και Β2Β συναντήσεις με τουριστικά γραφεία από τη Πολωνία, τη Τσεχία, τη Σλοβακία, και την Ουγγαρία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top