Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η trivago επανασχεδιάζει τον δείκτη Hotel Price Index

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Αύγουστος 2018, 13:20

Ο δείκτης tHPI, που καταγράφει τις μεταβολές των τιμών των καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας δεδομένα συγκεντρωμένα από πάνω από 400 ιστοσελίδες κρατήσεων, έχει ενημερωθεί και επανασχεδιαστεί σε μια διαδραστική προβολή δεδομένων.


Η trivago, μία από τα κορυφαίες παγκοσμίως μηχανές μετα-αναζήτησης ξενοδοχείων, ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του δείκτη Hotel Price Index (tHPI), στον οποίο βρίσκει κανείς ολοκληρωμένα στοιχεία τιμολόγησης ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε μεγάλες πόλεις του κόσμου. Ο tHPI είναι ελεύθερος για πρόσβαση και μια κορυφαία πηγή για δημοσιογράφους και ξενοδόχους που αναζητούν δεδομένα σχετικά με τις τάσεις τιμολόγησης των καταλυμάτων παγκοσμίως.

Ο Δείκτης Τιμών Ξενοδοχείων (Hotel Price Index) της trivago καταγράφει τις μέσες μηνιαίες τιμές μιας διανυκτέρευσης για ένα standard δίκλινο δωμάτιο σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, που βρίσκεται στο επιχειρηματικό blog της trivago, ο tHPI έχει ενημερωθεί και επανασχεδιαστεί σε μια διαδραστική προβολή δεδομένων, που υποστηρίζει ποικίλες προσαρμόσιμες προβολές γραφημάτων και παρουσιάζει τις μεταβολές των μηνιαίων, καθώς και των ετήσιων ποσοστών, σε πολλές διαφορετικές γλώσσες και νομίσματα.

Το εργαλείο αυτό είναι επίσης πηγή για τους ξενοδόχους, ώστε να αξιοποιήσουν τις στρατηγικές τιμολόγησής τους και να “τοποθετήσουν” τα ξενοδοχεία τους στην αγορά τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top