Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair ακυρώνει 146 πτήσεις ενόψει της απεργίας της 10ης Αυγούστου

Άγγελος Ρεστάνης - 07 Αύγουστος 2018, 14:05

Η απεργιακή κινητοποίηση των πιλότων σε Βέλγιο, Σουηδία και Ιρλανδία θα οδηγήσει στην ακύρωση 146 πτήσεων - 104 από και προς το Βέλγιο, 22 στη Σουηδία και 20 στην Ιρλανδία, πράγμα που φαίνεται πως θα πλήξει 25.000 επιβάτες.


Οι πιλότοι της Ryanair στο Βέλγιο, τη Σουηδία και την Ιρλανδία πρόκειται να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την ερχόμενη Παρασκευή 10 Αυγούστου, με τους πιλότους της εταιρείας σε Γερμανία και Ολλανδία πιθανόν να συμμετάσχουν και εκείνοι.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Συνδέσμου Ολλανδών Πιλότων (VNV), το 99,5% των ερωτηθέντων θα ήταν υπέρ μιας απεργίας, ενώ η Vereinigung Cockpit (VC), η Γερμανική Ένωση Πιλότων, δήλωσε ότι το 96% των πιλότων της Ryanair ψήφισαν υπέρ. Οι συνομιλίες είναι ακόμη σε εξέλιξη και στις δύο χώρες.

“Η Ryanair προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μέσω των διαπραγματεύσων από τον περασμένο Ιανουάριο”, σύμφωνα με τη VC. “Εάν το σήμα που δίνεται από αυτήν την ψηφοφορία δε ληφθεί σοβαρά υπόψη, τότε οι απεργίες αυτές -όπως και οι απεργίες και σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες- θα είναι αναπόφευκτες”.

Η επιβεβαιωμένη απεργιακή κινητοποίηση των πιλότων στο Βέλγιο, τη Σουηδία και την Ιρλανδία θα οδηγήσει στην ακύρωση 146 πτήσεων - 104 από και προς το Βέλγιο, 22 στη Σουηδία και 20 στην Ιρλανδία, πράγμα που φαίνεται πως θα πλήξει 25.000 επιβάτες.

Η Ryanair χαρακτήρισε τις απεργίες περιττές και δήλωσε ότι είτε θα επιστρέψει τα χρήματα είτε θα μεταφέρει σε νέες πτήσεις στους επιβάτες που επηρεάζονται.

“Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την κατάσταση που αυτές οι περιττές απεργίες θα δημιουργήσουν”, δήλωσε η εταιρεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top