Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Εκκένωση στον τερματικό σταθμό Τ1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Αύγουστος 2018, 15:32

Άνδρας αγνώστων στοιχείων, το οποίο συνόδευε ένα παιδί, κατάφερε να παρακάμψει το τμήμα ελέγχου, ξεφεύγοντας στους χώρους του αεροδρομίου και δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να εντοπιστεί.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, εκκενώθηκαν τα επίπεδα Α και Ζ στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Όπως έχει γίνει γνωστό, άνδρας αδιευκρίνιστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων, το οποίο συνόδευε ένα παιδί, κατάφερε να παρακάμψει το τμήμα ελέγχου, ξεφεύγοντας στους χώρους του αεροδρομίου και δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να εντοπιστεί. Το περιστατικό έγινε στις 11.15 (τοπική ώρα) και έως τις 11.30 όλες οπι επιβιβάσεις είχνα σταματήσει στο επίπεδο A του Terminal 1.

Η Lufthansa, της οποίας ο σημαντικότερος κόμβος είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, ανακοίνωσε ότι η επιβίβαση έχει σταματήσει στα επίπεδα A και Z στο Terminal 1. Δεν έχει ακόμη αναφερθεί πόσες πτήσεις θα καθυστερήσουν ή θα ακυρωθούν ως αποτέλεσμα της εκκένωσης.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των γερμανικών Αρχών στο twitter, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκκένωσης στο αεροδρόμιο, ενώ οι περιοχές που είχαν αποκλειστεί, άνοιξαν και επαναλειτουργούν.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top