Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Lewis Hamilton μαζεύει σκουπίδια στις παραλίες της Μυκόνου
Περιβάλλον

Ο Lewis Hamilton μαζεύει σκουπίδια στις παραλίες της Μυκόνου

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 μοιράστηκε πολλά βίντεο στα stories του στο Instagram, προτού ποστάρει μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, σε ποστάρισμά του στο Instagram καταλογίζει ευθύνες στις εταιρείες πλαστικών που επωφελούνται οικονομικά καταστρέφοντας τον πλανήτη, σε μια προσπάθειά του να καθαρίσει μια ακτή της Μυκόνου από πλαστικά σκουπίδια.

Ο Lewis Hamilton κατηγόρησε τις εταιρείες πως σκέφτονται μόνο το κέρδος αφού πέρασε δύο ώρες σε μια παραλία της Μυκόνου μαζεύοντας πλαστικά σκουπίδια. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 μοιράστηκε πολλά βίντεο στα stories του στο Instagram, προτού ποστάρει μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, επισημαίνοντας τον όγκο του πλαστικού που ξεβράζεται στις παραλίες.

Στα βίντεο, ο Hamilton φαίνεται να φοράει γάντια, καθώς μαζεύει τα σκουπίδια από την ακτή και να λέει στην κάμερα ότι είναι εδώ για να δείξει την κατάληξη που έχουν όλα τα πλαστικά αντικείμενα που αγοράζουν και πετάνε οι άνθρωποι. Ο 33χρονος πρωταθλητής στη συνέχεια δείχνει τον τεράστιο αριθμό των πλαστικών σακουλών που η παρέα του κατάφερε να γεμίσει με σκουπίδια από μπουκάλια νερού, σαγιονάρες μέχρι και και παιδικά παπούτσια.

Ο Hamilton στη δημοσίευσή του αναφέρει: “Βρίσκομαι σε ένα από τα τόσα πολλά όμορφα μέρη του κόσμου σήμερα, όταν ξαφνικά ήρθαμε αντιμέτωποι με αυτό το χάος. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Όλοι πρέπει να δράσουμε, πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε εταιρείες που τυφλά έχουν σκοπό μόνο στα κέρδη τους εις βάρος του όμορφου πλανήτη μας και του περιβάλλοντος.

Παρακαλώ, μην αγοράζετε πλαστικό. Παρακαλώ, πάντα να ανακυκλώνετε, μπορούμε όλοι να κάνουμε μια τεράστια διαφορά μέσα από τις ενέργειες που κάνουμε κάθε μέρα! Κάντε tag τρεις φίλους σας, ώστε να μπορέσουμε να προωθήσουμε αυτό το μήνυμα προς τα έξω #environment #change”.

Ο Hamilton δέχθηκε θετικά σχόλια για τις ενέργειές του αυτές στο διαδίκτυο, με τη δημοσίευσή του στο Twitter να συγκεντρώνει πάνω από 2.000 retweets και 7.000 likes.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024