Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Διεθνές Μεταπτυχιακό 'Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Αύγουστος 2018, 10:55

Το Π.Μ.Σ. είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 12 μηνών. Αποτελείται από δύο εντατικά εξάμηνα κατά τη διάρκεια των οποίων λαμβάνουν χώρα θεωρητικά και σεμιναριακά μαθήματα, καθώς και διαλέξεις, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του Μάνατζμεντ του Τουρισμού και της Πολιτισμικής Κληρονομιάς.


Νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society” εγκαινιάζουν ως μία διεθνή ακαδημαϊκή συνεργασία, τα τμήματα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, Γεωγραφίας και Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Institute de Researche et d’ Études Supérieures du Tourisme του Πανεπιστημίου Paris I – Panthéon Sorbonne (IREST).

Το πρόγραμμα θέτει στο επίκεντρο την παροχή ειδίκευσης υψηλού επιπέδου, για επαγγέλματα που σχετίζονται με την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη και την Προβολή και Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Ειδικότερα, στοχεύει στην εξειδικευμένη κατάρτιση των μεταπτυχιακών φοιτητών σε θέματα που σχετίζονται με:

  • Τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Τουρισμού
  • Τα Πεδία Σύνδεσης Πολιτισμού και Τουρισμού
  • Τον Πολιτισμικό Τουρισμό
  • Το Μάνατζμεντ και το Μάρκετινγκ της Πολιτισμικής Κληρονομιάς
  • Την Ανάπτυξη και Διαχείριση των Τουριστικών Προορισμών
  • Την Οικονομία του Τουρισμού
  • Την Προστασία του Περιβάλλοντος σε Τουριστικές Περιοχές

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 12 μηνών. Αποτελείται από δύο εντατικά εξάμηνα κατά τη διάρκεια των οποίων λαμβάνουν χώρα θεωρητικά και σεμιναριακά μαθήματα, καθώς και διαλέξεις, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του Μάνατζμεντ του Τουρισμού και της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέσω πρακτικής άσκησης και εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

Οι καθηγητές του προγράμματος προέρχονται και από τα τρία πανεπιστήμια. Επιπλέον, όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά και πραγματοποιούνται στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από τις 20 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top