Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η LEVEL στην Κύπρο με δρομολόγιο Βιέννη – Λάρνακα

Τατιάνα Ρόκου - 13 Αύγουστος 2018, 16:12

Με το δρομολόγιο Βιέννη- Λάρνακα άρχισε από τις 11 Αυγούστου τις πτήσεις της στη Κύπρο η αεροπορική εταιρεία LEVEL.Σε δελτίο τύπου η Hermes Airports ”καλωσορίζει στην Κύπρο την αεροπορική εταιρεία LEVEL, μέλος του γνωστού ομίλου αεροπορικών εταιρειών IAG (International Airlines Group) που αποτελεί έναν από τις μεγαλύτερους οργανισμούς αερογραμμών του κόσμου. Η LEVEL είναι μια νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της, τον Ιούνιο του 2017”.

Προστίθεται ότι “η νέα αερογραμμή LEVEL εγκαινιάζει την παρουσία της στην Κύπρο με την εισαγωγή του δρομολογίου Βιέννη-Λάρνακα. Οι  πτήσεις άρχισαν στις 11 Αυγούστου 2018 και θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος τύπου Airbus A321. Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο”.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Κουρούπη, ανώτερη διευθύντρια αεροπορικής ανάπτυξης, μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Hermes Airports “καλωσόρισε την αεροπορική εταιρεία LEVEL στο αεροδρόμιο Λάρνακας” και πρόσθεσε πως “το πτητικό πρόγραμμα της Hermes Airports εμπλουτίζεται συνεχώς, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής της εταιρείας για ανάπτυξη του αεροπορικού της δικτύου σε ότι αφορά στη συχνότητα των πτήσεων και στην ποικιλία των προορισμών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top