Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Πάφος: Μικρή μείωση στην πληρότητα των ξενοδοχείων τον Αύγουστο

Άγγελος Ρεστάνης - 14 Αύγουστος 2018, 09:05

Η πληρότητα για τον μήνα Αύγουστο στα ξενοδοχειακά καταλύματα της Πάφου αναμένεται να κυμανθεί γύρω στο 90% παρουσιάζοντας μια μικρή μείωση σε σχέση με τις πληρότητες του 2017.


Μικρή μείωση αναμένεται να υπάρξει σε ότι αφορά την πληρότητα των ξενοδοχείων της Πάφου κατά τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θάνος Μιχαηλίδης, ανέφερε πως η πληρότητα για τον μήνα Αύγουστο στα ξενοδοχειακά καταλύματα της Πάφου αναμένεται να κυμανθεί γύρω στο 90% παρουσιάζοντας μια μικρή μείωση σε σχέση με τις πληρότητες του 2017.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε, εξάλλου, πως οι επόμενοι μήνες δείχνουν να είναι σχετικά καλοί και πως προβλέπεται μια μικρή αύξηση στην πληρότητα των ξενοδοχείων τον χειμώνα.

Αυτό, ανέφερε, είναι πολύ ενθαρρυντικό, διότι επιδίωξη του Συνδέσμου Ξενοδόχων είναι η αύξηση της πληρότητας, αλλά και να μένουν όλο και περισσότερα ξενοδοχεία ανοικτά κατά την χειμερινή περίοδο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, εξέφρασε ικανοποίηση για το ποσοστό πληρότητας στα ξενοδοχεία της Πάφου, προσθέτοντας πως οι συγκροτημένες προσπάθειες που έχουν καταβάλει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προώθησης της Επαρχίας Πάφου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο καθώς και όλοι οι οργανωμένοι φορείς έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Αυτή την στιγμή, είπε στο ΚΥΠΕ, η πληρότητα των ξενοδοχείων βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Επιπρόσθετα κάλεσε τους οργανωμένους φορείς του τουρισμού να ικανοποιούν τους επισκέπτες της Πάφου αλλά και ευρύτερα της Κύπρου με τις όσον το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες. Είπε ακόμη πως πρέπει να καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες ώστε αυτή η προσέλευση τουριστών να συνεχιστεί και τη χειμερινή περίοδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top