Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair θα πετά τον χειμώνα από Χανιά προς Πάφο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Αύγουστος 2018, 09:17

Η πρώτη ανοικτή ημερομηνία είναι στις 28 Οκτωβρίου, με το πλάνο να έχει ανοικτές πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, μέχρι και τον Μάρτιο.


Πτήσεις από Χανιά προς Πάφο θα πραγματοποιεί, όπως όλα δείχνουν, ξεκινώντας από τα τέλη Οκτωβρίου, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Η πρώτη ανοικτή ημερομηνία είναι στις 28 Οκτωβρίου, με το πλάνο να έχει ανοικτές πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, μέχρι και τον Μάρτιο.

Την ίδια ώρα, “ανοιχτό” είναι το ενδεχόμενο η Ryanair να ξεκινήσει πτήσεις από Χανιά προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα τη χειμερινή περίοδο.

Επίσημη ανακοίνωση πάντως από την εταιρεία προς το παρόν δεν έχει γίνει, που να δείχνει ότι αλλάζει κάτι στη μέχρι σήμερα θέση της, ενώ αν και είναι ανοικτά τα πλάνα κρατήσεων, οι επιβάτες δεν μπορούν να κλείσουν εισιτήριο. Άγνωστο παραμένει ακόμη επίσης εάν ανοίξουν ξανά τα πλάνα κρατήσεων και προς την Αθήνα. 
Υπενθυμίζεται πως οι τελευταίες πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, από το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων προς το “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και το “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, είχαν γίνει στο τέλος Μαΐου. |
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top