Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προοριμοί

Νέο κέντρο πληροφοριών στον Ισθμό Κορίνθου για την προώθηση της περιοχής

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Αύγουστος 2018, 10:16

Η επιθυμία όλων των φορέων που απαρτίζουν τον LTO ήταν η αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής του Ισθμού και έτσι το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών αποτελεί το έναυσμα αυτής της διαδικασίας.


To Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών (Tourist Info Center) του Ισθμoύ Κορίνθου είναι πλέον γεγονός καθώς έχει τεθεί σε λειτουργία από την 8η Αυγούστου 2018. Πρόκειται για ένα μοντέρνο τουριστικό περίπτερο στο οποίο προβάλλονται σε αντίστοιχες θεματικές ενότητες οι προορισμοί και τα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου. Βρίσκεται σε πολύ επίκαιρο σημείο, δίπλα από το μνημείο της Διώρυγας του Ισθμού και πολύ κοντά στην πεζογέφυρα έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο από τους χιλιάδες επισκέπτες του Ισθμού, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα της Ελλάδας.

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης και εξωραϊσμού της πύλης της Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με την ΑΕΔΙΚ, το Δήμο Λουτρακίου Π.-Αγ. Θ. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανέλαβαν την πρωτοβουλία δημιουργίας του.

Η επιθυμία όλων των φορέων που απαρτίζουν τον LTO ήταν η αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής του Ισθμού και έτσι το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών αποτελεί το έναυσμα αυτής της διαδικασίας. Το έργο ξεκίνησε πριν από 7 μήνες και  με επισταμένη προσπάθεια τόσο από πλευράς LTO όσο και των λοιπών συνεργαζόμενων φορέων ολοκληρώθηκε η κατασκευή του στο οποίο προβάλλονται οι προορισμοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ ιδιαίτερη προβολή έχει το Λουτράκι με μια ολόκληρη ενότητα του Branding αφιερωμένη στα αξιοθέατα του Δήμου.

Το Tourist Info Center έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση ξένων γλωσσών για την κατάλληλη εξυπηρέτηση των τουριστών που προέρχονται από όλη την Ευρώπη, Ασία, Αμερική και αναζητούν πληροφορίες για την περιοχή και την Πελοπόννησο γενικότερα.

Κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του έχει ήδη παράσχει πληροφορίες και έχει διανέμει δωρεάν έντυπο υλικό για το Λουτράκι και τη Μυθική Πελοπόννησο σε περισσότερους από 1.000 τουρίστες που ήδη το επισκέφθηκαν για αξιοθέατα, δραστηριότητες, παραλίες, εκδηλώσεις, αρχαιολογικούς χώρους κα.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top