Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προοριμού

Αγαπημένος προορισμός και για Κύπριους τον δεκαπενταύγουστο η Πάφος

Τατιάνα Ρόκου - 16 August 2018, 10:54

Η περίοδος του δεκαπενταύγουστου είναι η απόδειξη της επιτυχούς καμπάνιας, αφού τις μέρες αυτές η πόλη κατακλύζεται από ντόπιους επισκέπτες.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου ολοκλήρωσε πλέον την παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία για προώθηση της Πάφου στην Kυπριακή αγορά, ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών, με άριστα αποτελέσματα όπως εκτιμούν οι επιτελείς της. 

Η εκστρατεία είχε άμεσο στόχο την ενδυνάμωση των ενεργειών που γίνονται ώστε να βρίσκεται η επαρχία Πάφου στις πρώτες προτιμήσεις  των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό, γεγονός που έχει επιτευχθεί στον απόλυτο βαθμό όπως φαίνεται και από τις πληρότητες των ξενοδοχειακών μονάδων της.

Οι επισκέπτες, εκτός από τα πολύ ελκυστικά πακέτα διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων”, τονίζουν τουριστικοί παράγοντες, “έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια προγράμματα σε κοινότητες, να περιηγηθούν στα ανεκτίμητης αξίας αρχαιολογικά και άλλα σημεία ενδιαφέροντος της Πάφου, να πάνε κρασοπεριοδεία στις οινοπαραγωγούς κοινότητες, να επισκεφτούν τα πανέμορφα χωριά και την ύπαιθρο της Πάφου, να επισκεφτούν μοναδικές εκκλησιές και μοναστήρια, να περπατήσουν στο γραφικό λιμανάκι και να γευθούν γαστρονομικές δημιουργίες”.

Η περίοδος του δεκαπενταύγουστου είναι η απόδειξη, τονίζουν οι αρμόδιοι, της επιτυχούς καμπάνιας, αφού τις μέρες αυτές η πόλη κατακλύζεται από ντόπιους επισκέπτες που έχουν αναγάγει την Πάφο στην πρώτη επιλογή τους για τις αυγουστιάτικες διακοπές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top