Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςCobalt: Παράταση της προσφοράς χαμηλών ναύλων για φοιτητές
Αεροπορικές εταιρείες

Cobalt: Παράταση της προσφοράς χαμηλών ναύλων για φοιτητές

Επίσης, οι φοιτητές θα μπορούν με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας τους κατά το check in να μεταφέρουν μαζί τους δύο βαλίτσες 20 κιλών η κάθε μία δωρεάν. H προσφορά ισχύει μέχρι 20 Ιανουαρίου 2019.

Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε η προσφορά της Cobalt Air για τα μειωμένα φοιτητικά ναύλα, η εταιρεία αποφάσισε να την παρατείνει δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους φοιτητές να την αξιοποιήσουν. Στα πλαίσια αυτά, από σήμερα παρατείνεται η προσφορά της Cobalt με τη διάθεση στην αγορά και άλλων πολλών θέσεων για φοιτητές με μειωμένα ναύλα.

Η προσφορά αφορά στα φοιτητικά εισιτήρια που διατίθενται μόνο από τα τουριστικά γραφεία που συνδέονται με τα Global Distribution Systems (GDSc) καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Cobalt που λειτουργεί όλο το 24ωρο (77 00 00 01). Επίσης, όσοι φοιτητές δεν προλάβουν να αξιοποιήσουν την προσφορά για τα μειωμένα ναύλα, θα μπορούν με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας τους κατά το check in να μεταφέρουν μαζί τους δύο βαλίτσες 20 κιλών η κάθε μία δωρεάν. H προσφορά ισχύει μέχρι 20 Ιανουαρίου 2019.

Οι νέες προσφορές της Cobalt Air στοχεύουν στην περαιτέρω ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η προσφορά για τα φοιτητικά ναύλα εντάσσεται στα πλαίσια της συμφωνίας ένταξης της Cobalt Air στο πρόγραμμα BSP που επιτρέπει σ’όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της ΙΑΤΑ να εκδίδουν και να πωλούν εισιτήρια της Cobalt Air.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024