Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAir France και British Airways διακόπτουν τις πτήσεις τους προς το Ιράν
Αεροπορικές εταιρείες

Air France και British Airways διακόπτουν τις πτήσεις τους προς το Ιράν

Η Air France διακόπτει τα δρομολόγια με την Τεχεράνη στις 18η Σεπτεμβρίου εξαιτίας της χαμηλής εμπορικής αποδοτικότητας. Το ίδιο ισχύει και για την British Airways, που σταματά τα δρομολόγια στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η Air France, που είχε μεταβιβάσει στη Joon, τη θυγατρική της χαμηλού κόστους τις πτήσεις της με την Τεχεράνη, “μείωσε τις τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις της σε μία από την 4η Αυγούστου και διακόπτει τα δρομολόγια με την Τεχεράνη την 18η Σεπτεμβρίου εξαιτίας της χαμηλής εμπορικής αποδοτικότητάς” τους, σύμφωνα με το γραφείο επικοινωνίας του ομίλου.

Η KLM δήλωσε ακόμη τον περασμένο μήνα ότι πρόκειται να διακόψει και τις πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Ιράν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το ίδιο ισχύει και για την British Airways, που σταματά τα δρομολόγια από το Σεπτέμβριο. Η τελευταία πτήση θα είναι στις 22 Σεπτεμβρίου, με επιστροφή την επόμενη μέρα. Η BA ξεκίνησε το δρομολόγιο προς την Τεχεράνη πριν δύο χρόνια, ύστερα από τετραετή διακοπή. Απολογούμενη στους επιβάτες της που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Ιράν, η εταιρεία προσφέρει επιστροφή χρημάτων για όσους επιβάτες επηρεάζονται ή πιθανότητα πραγματοποίησης του δρομολογίου με άλλη αεροπορική εταιρεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024