Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες Μεταφορές'Πρώτη' για το Celebrity Reflection στο λιμάνι του Ηρακλείου
Κρουαζιέρα

'Πρώτη' για το Celebrity Reflection στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλων Φιλιππής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο και συναντήθηκε με τον Έλληνα πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Σκυλογιάννη.

Το Ηράκλειο αποτέλεσε μια από τις στάσεις της θεματικής εκδρομής που πραγματοποιείται με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Celebrity Reflection”, που φιλοξενεί ομόφυλα ζευγάρια αλλά και μεμονωμένους τουρίστες. Το πλοίο παρέμεινε στο Ηράκλειο μέχρι τις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό που είναι η Μύκονος.

Στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου αναφέρεται: “Για πρώτη φορά (maiden call) κατέπλευσε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο “Celebrity Reflection” μήκους 319 μέτρων, της εταιρείας Celebrity Cruises. Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 2.887 επιβάτες και 1.246 μέλη πληρώματος, οι οποίοι θα παραμείνουν  μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Ηράκλειο όπου και θα αναχωρήσουν για τον επόμενο προορισμό, τη Μύκονο.

Στο πλαίσιο υποδοχής και καλωσορίσματος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλων Φιλιππής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο και συναντήθηκε με τον Έλληνα πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Σκυλογιάννη. Επίσης, έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών κατά τη διάρκεια μίνι ξενάγησης στο κρουαζιερόπλοιο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο καπετάνιος αναφέρθηκε στις άριστες υποδομές του λιμένα που βοηθούν τον κατάπλου και τη παραμονή του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα αποχαιρετήσει το κρουαζιερόπλοιο στις  5 το απόγευμα, με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου και με κέρασμα που θα προσφερθεί λίγο πριν αναχωρήσουν οι επιβάτες από τις εγκαταστάσεις του νέου Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024