Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Παρουσία 10 νησιών του Νοτίου Αιγαίου στην Tour Natur 2018 της Γερμανίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 August 2018, 14:48

Η Tour Natur εστιάζει στην πεζοπορία, που αποτελεί το αγαπημένο χόμπι περίπου 40 εκατ. Γερμανών, αλλά και σε υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, από την αναρρίχηση μέχρι την ορεινή ποδηλασία και το κανό.


Με 10 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Ρόδο, την Κω, την Λέρο, την Αστυπάλαια, την Τήνο, την Αμοργό, την Κέα, την Μήλο, την Άνδρο και την Αντίπαρο συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση “Tour Natur 2018” στο Düsseldorf της Γερμανίας που θα πραγματοποιηθεί  από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Η Tour Natur αποτελεί τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη για τους λάτρεις των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων. Εστιάζει στην πεζοπορία, που αποτελεί το αγαπημένο χόμπι περίπου 40 εκατ. Γερμανών, αλλά και σε υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, από την αναρρίχηση μέχρι την ορεινή ποδηλασία και το κανό. Περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν το 2017 την Tour Natur, ενώ πήραν μέρος περίπου 5.000 ταξιδιωτικοί προορισμοί απ’όλο τον κόσμο και 275 εκθέτες.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανοίγει ένα νέο “κύκλο” συμμετοχών σε τουριστικές εκθέσεις την περίοδο 2018-2019 από το Düsseldorf, στοχεύοντας σταθερά στην ανάδειξη του ανεξάντλητου τουριστικού πλούτου, των φυσικών ομορφιών και των ειδικών μορφών τουρισμού που διαθέτουν τα νησιά.

Για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Tour Natur, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: ”Αποτελεί στρατηγικό στόχο της Περιφερειακής μας Αρχής η ανάδειξη του τουριστικού πλούτου των νησιών μας και ενίσχυση της θέσης τους απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ανοίγουμε ένα νέο κύκλο συμμετοχών στις τουριστικές εκθέσεις από το Ντίσελντορφ για την περίοδο 2018-2019 και φέρνουμε σε πρώτο πλάνο τις μοναδικές δυνατότητες που διαθέτουν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου για αθλητικές δραστηριότητες στη φύση. Η εξειδικευμένη έκθεση ‘Tour Natur’, είναι από τις σημαντικότερες στο είδος της και αποτελεί τον ιδανικό τόπο για να αναδειχθεί το πολυσχιδές τουριστικό μας προϊόν”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top