Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Which?: Το London Luton το χειρότερο αεροδρόμιο του Ην. Βασιλείου

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Αύγουστος 2018, 12:00

Το αεροδρόμιο Doncaster στο Sheffield αξιολογήθηκε ως το καλύτερο στην έρευνα με συνολική βαθμολογία ικανοποίησης 87%.


Πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Which? σχετικά με τα καλύτερα και τα χειρότερα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκάλυψε ότι το αεροδρόμιο Luton είναι το χειρότερο στη χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι ερωτηθέντες της έρευνας έδωσαν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου βαθμολογία ικανοποίησης 35%, επικαλούμενοι την κακή εξυπηρέτηση πελατών, τις μεγάλες ουρές αναμονής στον έλεγχο διαβατηρίων, αλλά και τις κακές εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Τα αποτελέσματα βασίζονται σε απαντήσεις από 11.265 επισκέψεις επιβατών στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με την έρευνα να λαμβάνει πολλούς παράγοντες υπόψιν, όπως τις ουρές αναμονής και την καθαριότητα στην εκάστοτε εγκατάσταση.

Το αεροδρόμιο Doncaster στο Sheffield αξιολογήθηκε ως το καλύτερο στην έρευνα με συνολική βαθμολογία ικανοποίησης 87%. Οι επιβάτες δήλωσαν ότι ήταν ευχαριστημένοι λόγω της σύντομης αναμονής, των “εξαιρετικών” εγκαταστάσεων και της γρήγορης παραλαβής των αποσκευών τους. Αξίζει να σημειωθεί πως το αεροδρόμιο έλαβε πρόσφατα δημόσια υποστήριξη για να επεκτείνει τον τερματικό του σταθμό και να κατασκευάσει τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Το αεροδρόμιο Southend δε βρίσκεται πολύ πίσω στη βαθμολογία, με ποσοστό 84%, και πάλι λόγω των μικρών χρόνων αναμονής. Οι ερωτηθέντες έδωσαν τη θετική τους ψήφο λόγω των απευθείας δρομολογίων με τρένο προς το αεροδρόμιο από την οδό Liverpool, σε χρόνο λιγότερο από μία ώρα. Ο συγκεκριμένος ανερχόμενος αερολιμένας ξεπέρασε ακόμη και τα Heathrow και Gatwick ως αγαπημένος για τους επιβάτες του Λονδίνου.

Το αεροδρόμιο Stansted και ο τερματικός σταθμός 3 του αεροδρομίου του Manchester έλαβαν αμφότερα από ένα αστέρι στον έλεγχο διαβατηρίων και την αναμονή στις ουρές ασφαλείας, ποσοστό χαμηλότερο ακόμα και από το Luton. Και τα δύο αεροδρόμια κατατάχθηκαν στην ίδια θέση, μόλις δύο πριν την τελευταία, με ποσοστό 44%.

Ο τερματικός σταθμός 5 του Heathrow πέτυχε 63%, το Burmingham έφθασε το 61% και ο τερματικός 3 του Heathrow μόλις 55%.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top