Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Προσθήκη δρομολογίου για την Αγία Τριάδα από την Karavakia Thessaloniki Waterbus

Άγγελος Ρεστάνης - 29 Αύγουστος 2018, 15:14

Για πρώτη φορά, φέτος, ύστερα από 40 χρόνια, στην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών, και αντίστροφα, προστίθεται και η Αγία Τριάδα, ένας προορισμός που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής.


Με το κλασικό μότο ‘Κάθε Μέρα Θάλασσα’, τα Karavakia Thessaloniki Waterbus συνεχίζουν τα θαλασσινά τους δρομολόγια, και το Σεπτέμβριο. “Πιστοί στα καθημερινά μας δρομολόγια, από την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, και έχοντας προσθέσει στο στόλο μας ένα νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο, την “Ολυμπία”, συνεχίζουμε με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς, και το Σεπτέμβριο”, τονίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Karavakia Thessaloniki Waterbus κ. Νίκος Τσαμασλής.

Ο κ. Τσαμασλής επισημαίνει και την προσθήκη ενός νέου δρομολογίου, αυτού της  Αγίας Τριάδας. “Για πρώτη φορά, φέτος, ύστερα από 40 χρόνια, στην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών, και αντίστροφα, προσθέτουμε και την Αγία Τριάδα, έναν προορισμό που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά και τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αισθανόμαστε  υπερήφανοι, με τη νέα, αυτή προσθήκη στο δυναμικό της Karavakia Thessaloniki Waterbus” συμπληρώνει ο κ. Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια
Τα “Καραβάκια”, έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά τις κοντινές ακτές της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας. Αντίστοιχα, η αναχώρηση από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, μεταφέρουν το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, σε 50 λεπτά της ώρας, ενώ από την Αγία Τριάδα η θαλάσσια διαδρομή διαρκεί 1 ώρα και 15 λεπτά.

Τα πλοία “Άγιος Γεώργιος” και “Ολυμπία” της Karavakia Thessaloniki Waterbus εκτελούν καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών – Αγίας Τριάδας, και αντίστροφα, ξεκινώντας από το Μάιο και ολοκληρώνοντας τα δρομολόγια, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, τον Οκτώβριο.

Σε ό,τι αφορά στα χαρακτηριστικά των πλοίων, ο “Άγιος Γεώργιος” με μήκος 18 μέτρα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες και διαθέτει δύο µηχανές General Motors Marine. Στο σαλόνι του με κλιματισμό, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ροφήματα και σνακ από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης.

Το νέο ταχύπλοο “Ολυμπία”, με μήκος 23,5 μέτρα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 170 επιβάτες. Το σκάφος, το οποίο έχει ναυπηγηθεί σε ελληνικό ναυπηγείο στη Σαλαμίνα, διαθέτει 2 μηχανές τύπου General Motors, ιπποδύναμης 539 BHP, έκαστη. Διαθέτει μπαρ και τουαλέτα.

Και τα δυο καραβάκια διαθέτουν τουαλέτες, ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί), καθώς και τα ποδήλατα. Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες, ή αντίστροφα, και σε 1 ώρα και 15 λεπτά για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αγία Τριάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top