Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτην Ελλάδα θα γυριστούν δύο τηλεοπτικές παραγωγές της Ν. Αφρικής και της Ιταλίας
Προώθηση προορισμού

Στην Ελλάδα θα γυριστούν δύο τηλεοπτικές παραγωγές της Ν. Αφρικής και της Ιταλίας

Ο ΕΟΤ στηρίζει δύο ακόμη κορυφαίες παραγωγές του εξωτερικού, τον 90 κύκλο του 'Τropical Island of Treasure', της δημοφιλούς εκπομπής τύπου Survivor της Νοτίου Αφρικής, και την ιταλική εκπομπή – reality, 'Donna Avventuera', που θα προβάλλει τα Ιόνια Νησιά.

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμη μεγάλες ξένες τηλεοπτικές παραγωγές, που θα προβάλλουν τις ομορφιές της χώρας μας στη Νότιο Αφρική και την Ιταλία.

Η προσέλκυση μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών του εξωτερικού, αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά. Σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και συντονισμού με τα συναρμόδια Υπουργεία Ψηφιακής Πολιτικής και Πολιτισμού για την προσέλκυση μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών του εξωτερικού, ο ΕΟΤ προωθεί δράσεις εξωστρέφειας, υλοποιώντας την εθνική τουριστική πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει δύο ακόμη κορυφαίες παραγωγές του εξωτερικού.

  • Ο ένατος κύκλος του “Τropical Island of Treasure”, της δημοφιλούς εκπομπής τύπου Survivor της Νοτίου Αφρικής θα γυριστεί εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019. Πρόκειται για εκπομπή υψηλής τηλεθέασης που προβάλλεται στο κανάλι SABC 3 – South African Broadcasting Corporation 3. Πενταμελές συνεργείο της εκπομπής θα επισκεφθεί το Σεπτέμβριο την Ελλάδα, προκειμένου να καταλήξει στην ιδανική τοποθεσία, όπου θα γυριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο νέος κύκλος των επεισοδίων του.
  • Η ιταλική εκπομπή – reality, “Donna Avventuera” θα προβάλλει τα Ιόνια Νησιά. Οκταμελές συνεργείο του του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού Mediaset Rete 4, έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί 11 με 23 Σεπτεμβρίου τα νησιά Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο για τα γυρίσματα της εκπομπής. Πρόκειται για δράση συνεργασίας του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που θα προβάλλει τη περιοχή σε 4 εκατ. τηλεθεατές και ένα εκατ. ακόλουθους της εκπομπής στα Social Media, εβδομαδιαίως. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:00 στο τηλεοπτικό κανάλι Mediaset Rete 4 από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, ενώ βγαίνει σε επανάληψη Παρασκευή βράδυ, Σάββατο πρωί, καθώς και κάθε Κυριακή στις 14:00, κατά το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο.

Υλοποιώντας την εθνική τουριστική πολιτική, ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τις εκάστοτε τοπικές αρχές και τους επαγγελματίες τουρισμού κάθε περιοχής, πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 200 ταξίδια εξοικείωσης ετησίως, στα οποία δίδεται έμφαση στην προσέλκυση ξένων και διεθνών παραγωγών για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσα από τη βιομηχανία του θεάματος.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες σχεδιάζονται και υλοποιούνται για την προβολή, προώθηση και ανάδειξη των τουριστικών προορισμών και στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από τον τελικό του 8ου κύκλου του “Τropical Island of Treasure”, που γυρίστηκ στις Μαλδίβες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024