Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ Δήμος Σερίφου προχωρά σε πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νησιού
Προορισμός

Ο Δήμος Σερίφου προχωρά σε πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νησιού

Ήδη έχουν γίνει διάφορες προωθητικές ενέργειες, όπως εκείνη στη Βενετία τον περασμένο Απρίλιο, μαζί με την αεροπορική εταιρεία Volotea.

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Δήμου Σερίφου με τον όμιλο MTC Group σε επίπεδο στρατηγικής και προγραμμάτων προβολής.

Σε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου, ο κ. Αντώνης Αντωνάκης δήλωσε: “Μετά από διερεύνηση της αγοράς αναθέσαμε την τουριστική προβολή και τη στρατηγική του νησιού μας σε ένα δοκιμασμένο σχήμα που στην εικοσαετή πορεία του και με την εμπειρία του στο χειρισμό των ΟΤΑ αποτελεί για εμάς εγγύηση μιας επιτυχημένης πορείας για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Σέριφο.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας τόσο στην προωθητική ενέργεια που οργάνωσε στη Βενετία τον περασμένο Απρίλιο η εταιρεία συμβούλων μαζί με την αεροπορική εταιρεία Volotea, η πρόσφατη οργάνωση της φιλοξενίας στο νησί της κας Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, η σειρά δημοσιευμάτων, αλλά και οι σημαντικές προωθητικές ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον, αποτελούν μερικά δείγματα ότι η Σέριφος μπαίνει σε σταθερή τροχιά με σαφή προσανατολισμό και απτά αποτελέσματα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024