Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Ενίσχυση της παρουσίας της Ύδρας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού

Τατιάνα Ρόκου - 03 Σεπτέμβριος 2018, 11:06

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το δήμαρχο της Ύδρας, κ. Γεώργιο Κουκουδάκη για τη δυναμική προώθηση και προβολή του νησιού στο εξωτερικό.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με το δήμαρχο της Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη και συζήτησαν για τη δυναμική προώθηση και προβολή στο εξωτερικό του νησιού. Στη συνάντηση συμμετείχε και η γενική γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα.

Η υπουργός και ο δήμαρχος συμφώνησαν να ενισχυθεί η παρουσία της Ύδρας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο και ότι θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά οι δράσεις προώθησης και προβολής στις ξένες αγορές, για την ανάδειξη της ελκυστικότητας του νησιού.

Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε την κα Κουντουρά για τη μεγάλη τουριστική αύξηση στο νησί το 2018, καθώς και για  όλα τα ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού και τις υποδομές. Η υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί και θα μεταφέρει τα αιτήματα προς επίλυση στα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top