Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program στην Ελλάδα

Άγγελος Ρεστάνης - 04 September 2018, 09:30

Το NDC Partner Program προσφέρει μία νέα ιστοσελίδα που παρέχει άμεση πληροφόρηση και πρόσβαση στις λύσεις API στο πλαίσιο του NDC των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa.


Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program. Το πλαίσιο αυτό συγκεντρώνει προσφορές, αποκλειστικό περιεχόμενο και λύσεις API του ΝDC των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa σε μια ενιαία πλατφόρμα. Επιπλέον, προσφέρει υποστήριξη για τους ήδη συνδεδεμένους συνεργάτες πωλήσεων, αλλά και προγράμματα κατάρτισης.

Η ιστοσελίδα www.lhgroupairlines.com/ndc έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό. Όλοι οι συνεργάτες πωλήσεων και οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές NDC Smart Offer των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου, την εξυπηρέτηση ή άλλες επιλογές συνεργασιών τεχνολογίας ή στρατηγικής σημασίας. Αυτή η νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα είναι ελεύθερα προσβάσιμη, διατίθεται στα γερμανικά και στα αγγλικά και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία που ενδιαφέρονται για το δωρεάν διαδικτυακό περιβάλλον SPRK μπορούν τώρα να εγγραφούν σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπληρώνοντας μια φόρμα και αποκτώντας έτσι πρόσβαση στην πλατφόρμα κρατήσεων και εξυπηρέτησης.

”Θέλουμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Το νέο NDC Partner Program και η αντίστοιχη ιστοσελίδα του είναι ένα σημαντικό εργαλείο. Όλο και περισσότεροι συνεργάτες μας το χρησιμοποιούν ήδη και επωφελούνται από τo NDC Smart Offer”, λέει ο Dr. Stefan Kreuzpaintner, Vice President Sales EMEA του Ομίλου Lufthansa.”

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top