Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ AccorHotels ολοκληρώνει την εξαγορά της Mövenpick Hotels & Resorts
Ξενοδοχία

Η AccorHotels ολοκληρώνει την εξαγορά της Mövenpick Hotels & Resorts

Η Mövenpick Hotels & Resorts ταιριάζει απόλυτα στο χαρτοφυλάκιο της AccorHotels, καθώς πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα ολοκληρωμένης, πλήρους εξυπηρέτησης, που γεμίζει το υπάρχον κενό μεταξύ των σημάτων AccorHotels Midscale Mercure και Novotel αλλά και των πολυτελκών σημάτων Swissotel, Pullman και MGallery.

Ο Όμιλος AccorHotels ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Mövenpick Hotels & Resorts. Η επιχειρηματική αξία ανέρχεται στα 482 εκατ. ευρώ και καλύπτει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Mövenpick, καθώς και την ιδιοκτησία του εμπορικού σήματος Mövenpick, για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Η εξαγορά αυτή ωστόσο δεν περιλαμβάνει τις άλλες δραστηριότητες της Movenpick.

Ως παγκοσμίως γνωστή εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, η Mövenpick κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά και πλέον συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της AccorHotels. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί επίσης την εδραίωση της παρουσίας του Ομίλου AccorHotels στο τμήμα πολυτελούς ξενοδοχίας.

Η Mövenpick Hotels & Resorts ταιριάζει απόλυτα στο χαρτοφυλάκιο της AccorHotels, καθώς πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα ολοκληρωμένης, πλήρους εξυπηρέτησης, που γεμίζει το υπάρχον κενό μεταξύ των σημάτων Mercure και Novotel, αλλά και των πολυτελών σημάτων Swissotel, Pullman και MGallery.

Ο Όμιλος Mövenpick διατηρεί ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων πλήρους εξυπηρέτησης, που βρίσκονται σε κέντρα πόλεων, αλλά και θέρετρα, σε βασικές στρατηγικές αγορές σε όλο τον κόσμο, όπως τα Mövenpick Resort & Spa Dead Sea, Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali, Mövenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech και το δημοφιλές Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Η προσθήκη του υφιστάμενου δικτύου, αλλά και των υπο κατασκευή ξενοδοχείων της Movenpick ενισχύει σημαντικά το “αποτύπωμα” της AccorHotels στην Ευρώπη και την Ασία και επιταχύνει την ανάπτυξή της σε περιοχές όπως η Αφρική και κυρίως η Μέση Ανατολή, όπου η Mövenpick διατηρεί σημαντική αναγνωρισιμότητα.

Με την εξαγορά της από την AccorHotels, η Mövenpick Hotels & Resorts θα επωφεληθεί από:

  • το πρόγραμμα επιβράβευσης του Ομίλου.
  • τα κανάλια διανομής και τα λειτουργικά συστήματα, που, τελικά, θα εξυπηρετούν τη βελτίωση των επιδόσεων σε όλο το ξενοδοχειακό δίκτυο.

Η Mövenpick Hotels & Resorts περιλαμβάνει σήμερα 84 ξενοδοχεία με πάνω από 20.000 δωμάτια και 42 υπό κατασκευή ξενοδοχεία, που πρόκειται να ανοίξουν πριν από τον Δεκέμβριο του 2021. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει 15 ξενοδοχεία και 3.605 δωμάτια σε επτά χώρες της Ασίας, ενώ υπο κατασκευή βρίσκονται ακόμη 16 ξενοδοχεία και 5.526 δωμάτια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024