Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤρεις ελληνικές παραλίες στις 10 καλύτερες για γυμνιστές στην Ευρώπη
Προορισμός

Τρεις ελληνικές παραλίες στις 10 καλύτερες για γυμνιστές στην Ευρώπη

Οι παραλίες που συμπεριλαμβάνονται στο Top10 έρευνας είναι η Μικρή Μπανάνα στη Σκιάθο, η Κόκκινη Άμμος της Κρήτης και η παραλία Paradise Beach στη Μύκονο.

Τρεις ελληνικές παραλίες συγκαταλέγονται στις 10 καλύτερες γυμνιστών στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας καταναλωτικών πληροφοριών Promotional Codes.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, που προέκυψαν από την ανάλυση κριτικών στην πλατφόρμα της TripAdvisor, έδειξαν ότι η Ελλάδα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις όσων λατρεύουν το γυμνισμό στις παραλίες.

Οι παραλίες που συμπεριλαμβάνονταισ το Top10 είναι η Μικρή Μπανάνα στη Σκιάθο, η Κόκκινη Άμμος της Κρήτης και η παραλία Paradise Beach στη Μύκονο.

Ο Darren Williams από την Promotional Codes ανέφερε: “Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο όμορφες παραλίες γυμνιστών, ώστε οι παραθεριστές να απολαύσουν τις διακοπές τους με φυσικό τρόπο δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να σκέφτονται τους περιορισμούς ή τις συνέπειες. Κάθε παραλία γυμνιστών έχει τους δικούς της κανόνες, έτσι όσο κάποιος είναι προετοιμασμένος και σεβόμενος τους γύρω του μπορεί να απολαύσει τις παραλίες αυτές στο μέγιστο δυνατό”.

1. Patara Beach, Τουρκία
2. Cap d’Agde village, Γαλλία
3. Μικρή Μπανάνα, Σκιάθος, Ελλάδα
4. Buhne 16, Γερμανία
5. Κόκκινη Άμμος, Κρήτη, Ελλάδα
6. Valalta Beach, Κροατία
7. Es Tren, Μαγιόρκα, Ισπανία
8. Plage de Tahiti, Γαλλία
9. Paradise Beach, Μύκονος, Ελλάδα
10. Porto Ferro beach, Σαρδηνία, Ιταλία

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024