Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔύο ελληνικές ξενοδοχειακές προτάσεις ταξιδεύουν στο The Hotel Show Dubai
Ξενοδοχειακό design

Δύο ελληνικές ξενοδοχειακές προτάσεις ταξιδεύουν στο The Hotel Show Dubai

Στόχος είναι η ανάδειξη του δυναμικού των Ελλήνων σχεδιαστών στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την παρουσίαση υλικών και προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.

Η Περιφέρεια Αττικής και το Enterprise Greece ταξιδεύουν, μαζί με 15 ελληνικές επιχειρήσεις, στην ξενοδοχειακή έκθεση του Dubai, The Hotel Show Dubai, με την υποστήριξη του ελληνικού 100% Hotel Show.

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τον Enterprise Greece και την υποστήριξη της ομάδας του 100% Hotel Show, ταξιδεύει στο The Hotel Show Dubai, παρουσιάζοντας δύο ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές προτάσεις στη σημαντικότερη ξενοδοχειακή έκθεση της Μέσης Ανατολής.

Καθώς το design αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους πυλώνες εξωστρέφειας, ειδικά όταν συνδυάζεται με τον χώρο του τουρισμού, η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την παρουσίαση δύο πρωτότυπων ξενοδοχειακών προτάσεων που θα ενισχύσουν την ελληνική εξωστρέφεια στο χώρο. Στόχος είναι η ανάδειξη του δυναμικού των Ελλήνων σχεδιαστών στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την παρουσίαση υλικών και προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.

Σε συνεργασία, αφ’ενός με το διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Mastrominas Architecture (συνολικό νικητή των Hotel Design Awards 2017 του 100% Hotel Show), και αφ’ετέρου με τον γνωστό designer κ. Σωτήρη Λάζου, θα ανεγερθούν δύο πρότυπα δωμάτια ξενοδοχείου, ένα resort και ένα urban hotel, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών του ελληνικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Τα δύο αυτά projects θα έχουν 100% ελληνική ταυτότητα, αφού η ανέγερσή τους θα γίνει με χορηγίες υλικών και προϊόντων από  παραγωγικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Αττικής.

Η παρουσίαση των δυο αυτών ξενοδοχειακών προτάσεων θα αποτελεί μια συνολική λύση για τους ξενοδόχους και επενδυτές που επισκέπτονται το The Hotel Show Dubai, ενώ οι εταιρείες – χορηγοί υλικών, προϊόντων και υπηρεσιών θα έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας στην έκθεση, προκειμένου να διεξάγουν εμπορικές επαφές με τους επισκέπτες της.

Στόχος της συμμετοχής στο The Hotel Show Dubai είναι να αναδειχθεί η ελληνική τεχνογνωσία στον τομέα της ξενοδοχειακής ανάπτυξης και να ενισχυθεί η εξωστρέφεια προς άλλες αγορές. Τόσο οι Έλληνες σχεδιαστές όσο και οι ελληνικές εταιρείες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να στηρίξουν την ανάπτυξη σημαντικών έργων και στόχος του ιδιαίτερου αυτού project είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω η εξαγωγή ελληνικών υπηρεσιών και προϊόντων στην ξενοδοχειακή αγορά της Μέσης Ανατολής.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της παρουσίασης των δύο ξενοδοχειακών προτάσεων στο Dubai, θα είναι παρόντες άλλωστε τόσο οι σχεδιαστές των προτάσεων όσο και εκπρόσωποι των εταιρειών που χορήγησαν την ανάπτυξή τους, αλλά και η ομάδα του 100% Hotel Show, που συμμετέχει στον συντονισμό και την επικοινωνία της συμμετοχής.

Συνδυάζοντας τη σημαντική εμπειρία της οργανωτικής ομάδας του 100% Hotel Show σε επίπεδο σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας ξενοδοχειακής μονάδας λόγω της πλήρους εικόνας του κλάδου, αλλά και σε επίπεδο επικοινωνιακής στρατηγικής λόγω της περσινής συμμετοχής στο The Hotel Show Dubai, το 100% Hotel Show συμμετέχει ενεργά στο συντονισμό, το branding, αλλά και την επικοινωνία της δράσης.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο η ενέργεια αυτή σε διεθνές επίπεδο, αλλά και να γίνουν εποικοδομητικές επαφές κατά την διάρκεια της έκθεσης που θα ενισχύσουν τις προοπτικές συνεργασιών με την αραβική και ασιατική ξενοδοχειακή αγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024