Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Συνεργασία Samsung - North Events στη WTM London για την προώθηση της Ελλάδας μέσω VR

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Σεπτέμβριος 2018, 10:32

Η North Events με τη Future Need, σε στρατηγική συνεργασία με την Samsung –ο επίσημος πάροχος τεχνολογίας VR-360– προβάλλουν πρωτοποριακά την Ελλάδα σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, την World Travel Market (5-7 Νοεμβρίου).



H North Events με την Future Need είναι η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα στην νέα ενότητα TRAVEL FORWARD της World Travel Market στο Λονδίνο στις 05-07.11.2018, με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας VR-360 για την Ελλάδα και του κόμβου VR Visit Greece. Στρατηγικός συνεργάτης της ελληνικής παρουσίας είναι η Samsung παρέχοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την προβολή των video VR-360.

Με κεντρικό μήνυμα της έκθεσης “Technology that will shape the future of travel” η North Events | Future Need σκοπεύει να παρουσιάσει πως ακριβώς η νέα αυτή τεχνολογία αποτελεί ένα εξελιγμένο εργαλείο μάρκετινγκ αλλά και πωλήσεων, αφού ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να “δοκιμάσει” πριν αποφασίσει τις διακοπές που θέλει να κλείσει. Παράλληλα θα ανακοινωθεί η έναρξη του πρώτου κόμβου για την Ελλάδα VR Visit Greece που θα περιέχει ψηφιακό υλικό με video εικονικής πραγματικότητας VR-360 από ολόκληρη την Ελλάδα. Ο κόμβος θα προβάλλει προορισμούς και υπηρεσίες της χώρας μας μέσα από το δίκτυο συνεργατών της με ενώσεις και φορείς τουριστικών γραφείων από όλο τον κόσμο, π.χ. Η.Π.Α., Σκανδιναβία, Πολωνία, και άλλες αγορές. Ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί και η νέα υπηρεσία της εταιρίας για διαδραστικούς χάρτες (interactive maps).

Στο πλαίσιο της TRAVEL FORWARD θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με τεχνολογίες αιχμής για τον τουρισμό, καθώς και συναντήσεις με πιθανούς αγοραστές και ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενσωματώσουν την νέα αυτή τεχνολογία VR-360 στα εργαλεία παρουσίασής τους.

Η Future Need – σε συνεργασία με την North Events, πρώτη στην Ελλάδα διαθέτει την τεχνογνωσία για την δημιουργία video εικονικής πραγματικότητας, μετρώντας ήδη στις συνεργασίες της σημαντικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς, όπως: GRECOTEL, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Δήμος Αθηναίων – City of Athens Convention and Visitors Bureau, Δήμος Πάρου, Δήμος Αλονήσσου, Δήμος Χίου, Δήμος Σκύρου, το Μονοπάτι του Μαινάλου στην Αρκαδία, Πελοπόννησο, κα.






|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top