Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑλλαγές στο ΔΣ του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών
Αεροπορικά θέματα

Αλλαγές στο ΔΣ του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών

Καθήκοντα προέδρου του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών ανέλαβε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αντώναρου.

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών (ΣΑΑΕ), ανακοινώνει τηναλλαγή σύνθεσης του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση του προέδρου, Γιώργου Αντώναρου, λόγω αλλαγής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ο ΣΑΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αντώναρο για την πολύτιμη προσφορά του και την σημαντική συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια. Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΑΑΕ του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έως τις επόμενες εκλογές απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:
  • Πρόεδρος: Ντίνος Φραντζεσκάκης —  DiscovertheWorld
  • Αντιπρόεδρος κ υπ. δημ. σχέσεων: Μαρία Θεοφανοπούλου – DanaeAirlines S.A.
  • Γενικός γραμματέας: Κώστας Τσοβίλης –  Goldair Group
  • Ταμίας: Ζωή Σκρέκη – IntermodalAir
  • Μέλος: Χρήστος Πανταζής – GoldairHandling
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΑΑΕ, Γιώργος Αντώναρος, δήλωσε, “Είμαι πολύ περήφανος που συνέβαλα στην επιτυχία του συνδέσμου ως πρόεδρος και μέλος του ΣΑΑΕ. Φέραμε εις πέρας με επιτυχία αρκετές και σημαντικές καταστάσεις σε μια δύσκολη περίοδο της Ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Αποφύγαμε κινδύνους οικονομικούς με τους περιορισμούς των τραπεζικών λογαριασμών, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον κλάδο μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του. Η διασφάλιση των ξένων αεροπορικών εταιριών ότι η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά προμηνύει περαιτέρω επενδύσεις στις αερομεταφορές.
Κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Αντώναρος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο, Ντίνο Φραντζεσκάκη, το βραβείο FamousBrand 2018 που έλαβε πρόσφατα ο ΣΑΑΕ ως εκπρόσωπος του κλάδου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Ελληνική οικονομία.

Ο ΣΑΑΕ ιδρύθηκε το 1989 με μέλη ελληνικές εταιρίες που αντιπροσωπεύουν στην χώρα μας ξένες αεροπορικές εταιρίες.  Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ενεργοποιούνται στο σύνολο 118 ξένες αεροπορικές εταιρίες, από τις οποίες οι 75 λειτουργούν με Έλληνες Γενικούς Αντιπροσώπους Πωλήσεων (GSAs).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024