Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Οργανωτικές αλλαγές στο cluster των Μεγάλη Βρεταννία, King George και Sheraton Rhodes Resort

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Σεπτέμβριος 2018, 14:14

Ο κ. Γρηγόρης Λιασίδης, πρώην Cοmplex Hotel Manager των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή στο Sheraton Rhodes Resort. Η κα Αννέτα Σβορώνου, πρώην Cluster Director of Sales and Marketing, ανέλαβε τη θέση της Complex Hotel Manager για τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George.


Η διοίκηση των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George ανακοινώνει την προαγωγή δυο συνεργατών της εντός του cluster των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία, King George και Sheraton Rhodes, που λειτουργούν κάτω από τη διεύθυνση της Marriott International.

Ο κ. Γρηγόρης Λιασίδης, πρώην Cοmplex Hotel Manager των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του γενικού διευθυντή στο Sheraton Rhodes Resort. Ξεκίνησε την καριέρα του στα ξενοδοχεία της Λάμψα το 2009 μετά από μια μακρόχρονη και διεθνή πορεία στην εταιρεία Hyatt Regency και Park Hyatt. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Lucknam Hotel & Spa, Relais & Chateaux στο Bath και στο Hyatt Regency στο Βελιγράδι. Δηλώνει: “Μετά από 9 χρόνια εμπειρίας στο ιστορικότερο ξενοδοχείο της Αθήνας αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω ένα τόσο σημαντικό έργο όπως η διοίκηση του Sheraton Rhodes Resort και δεσμεύομαι για το καλύτερο! Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην νέα μου ομάδα και σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην όμορφη Ρόδο!”

Η κα Αννέτα Σβορώνου, πρώην Cluster Director of Sales and Marketing, ανέλαβε τη θέση της Complex Hotel Manager για τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George. Με πολυετή εμπειρία σε μεγάλες Ξενοδοχειακές αλυσίδες και εμβληματικά ξενοδοχεία στη Ρώμη και το Λονδίνο, όπως το Rome Cavalieri Waldorf Astoria και το London Hilton on Park Lane, μπήκε στην ομάδα της Λάμψα το 2011 και ενσωματώθηκε ταχύτατα. Δηλώνει ενθουσιασμένη με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και λέει χαρακτηριστικά: “Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και χαρούμενη με τη νέα ευκαιρία που μου δίνεται. Ο νέος μου ρόλος αποτελεί μια πρόκληση για την οποία είμαι έτοιμη να κάνω το καλύτερο. Απώτερος στόχος μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέα επίπεδα φιλοξενίας και ποιότητας στον τόπο μας ξεπερνώντας τις προσδοκίες των επισκεπτών μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top