Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Διάσημος Ελληνο-αμερικανός δημοσιογράφος προβάλλει τη Μήλο

Άγγελος Ρεστάνης - 11 Σεπτέμβριος 2018, 16:07

Το ταξίδι του Nik Kontis οργανώνεται από το Δήμο Μήλου σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων του.


Ένας από τους κορυφαίους bloggers που εξειδικεύονται στην προβολή τον προορισμών, ο Nik Kontis πρόκειται να βρεθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα στη Μήλο για την προβολή του νησιού.

Ο Ελληνο-αμερικανός δημοσιογράφος συνεργάζεται κατά καιρούς με τα πλέον κορυφαία ταξιδιωτικά ΜΜΕ, blogs και οδηγούς, όπως Huffington Post, Arthur Frommer’s Guides, Lonely Planet και Travel Weekly. Είναι συντάκτης στο website http://worldtravellist.com, καθώς και σε πολλά άλλα ποιοτικά Μέσα Ενημέρωσης. Αξίζει να αναφερθεί επίσης και η τεράστια επιρροή του στα Social Media, όπως το facebook, με 31.000 φίλους.

Το ταξίδι οργανώνεται από το Δήμο Μήλου σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων του και αναμένεται να συμβάλει στην προβολή του νησιού που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και με στόχευση σε αγορές ενδιαφέροντος με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη δράση έρχεται σε συνέχεια του πολύ σημαντικού αφιερώματος που έκανε στο νησί το CNN Travel, που εκθειάζει τη Μήλο ως “ένα από τα εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας”. Ειδικότερα στο εκτενές ρεπορτάζ που συνοδεύεται με video και φωτογραφίες, αναφέρονται, μεταξύ άλλων τα εξής: “Οι εκθαμβωτικοί άσπροι βράχοι, οι κρυμμένες σπηλιές και οι εκπληκτικές παραλίες έρχονται σε αντίθεση με τις γαλάζιες θάλασσες, κάνοντας τη Μήλο ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας. Αυτό το ηφαιστειογενές νησί του Αιγαίου, όπου ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη της Μήλου, το πιο χαριτωμένο μαρμάρινο άγαλμα της αρχαιότητας, είναι στο νοτιοδυτικό τμήμα των Κυκλάδων. Με μυριάδες γωνίες και γκρεμούς διαμορφωμένους από τον άνεμο και το νερό και εντυπωσιακά εντυπωσιακές ακτές η Μήλος είναι ένας μαγευτικός προορισμός για απόδραση το καλοκαίρι”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top