Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Ελλάδα 'Καλύτερος Προορισμός Οικογενειακών Διακοπών' στα βρετανικά Travel Bulletin Star Awards 2018

Τατιάνα Ρόκου - 12 Σεπτέμβριος 2018, 09:22

Η εν λόγω διοργάνωση συνιστά μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για επαγγελματίες του τουρισμού στη χώρα, αφού διοργανώνεται επί 22 συνεχή χρόνια από το travel trade περιοδικό 'Travel Bulletin', με περίπου 7.500 αναγνώστες-επαγγελματίες του τουρισμού.


Το βραβείο στην κατηγορία του Καλύτερου Προορισμού Οικογενειακών Διακοπών “Star Family Holidays Destination” για το έτος 2018 απέσπασε η Ελλάδα κατά την τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του βρετανικού περιοδικού Travel Bulletin “Travel Bulletin Star Awards 2018”, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου.

“Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση, μερικές ημέρες μάλιστα μετά τη βράβευση της Ελλάδας σε τρεις κατηγορίες στα ‘Conde Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018’, καταδεικνύει για μία ακόμα φορά την αποτελεσματικότητα της επικοινωνιακής στρατηγικής για την παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας, που έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Τουρισμού σε εφαρμογή των κατευθύνσεων της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, αναφέρει ο Οργανισμός.

Η εν λόγω διοργάνωση συνιστά μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για επαγγελματίες του τουρισμού στη χώρα, αφού διοργανώνεται επί 22 συνεχή χρόνια από το travel trade περιοδικό “Travel Bulletin” που με περίπου 7.500 αναγνώστες-επαγγελματίες του τουρισμού είναι από τα δημοφιλέστερα και εγκυρότερα επαγγελματικά περιοδικά του κλάδου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τα βραβεία ψηφίζουν αποκλειστικά επαγγελματίες του τουρισμού (Τ.Ο.’s, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιέρας, κ.λπ.), γεγονός που καθιστά ιδιαιτέρως σημαντική κάθε διάκριση σε αυτά, καθώς αναγνωρίζεται και προβάλλεται από τη βρετανική αγορά η επιτυχία και η αριστεία των βραβευόμενων προορισμών.

Εκ μέρους της Ελλάδας, το βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας κα Έμυ Αναγνωστοπούλου. Τη φαντασμαγορική τελετή παρουσίασε ο δημοφιλής ηθοποιός και κωμικός Rhys James, ενώ μετά την απονομή ακολούθησε show με καλλιτέχνες από θεατρικές παραγωγές / μιούζικαλ του West End, με κυρίαρχο το “Mamma Mia” και τραγούδια από την παράσταση.Στη φωτογραφία, η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας κα Έμυ Αναγνωστοπούλου με το βραβείο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top