Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών
Αερομεταφορές

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών

Ο πρόεδρος, Γιώργος Αντώναρος, αποχωρεί, λόγω αλλαγής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών (ΣΑΑΕ) ανακοινώνει την αλλαγή σύνθεσης του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση του προέδρου, κ. Γιώργου Αντώναρου, λόγω αλλαγής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ο ΣΑΑΕ ευχαριστεί τον κ. Αντώναρο για την πολύτιμη προσφορά του και τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια. Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΑΑΕ του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έως τις επόμενες εκλογές απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:

  • Πρόεδρος: Ντίνος ΦραντζεσκάκηςDiscover the World
  • Αντιπρόεδρος κ Υπ. Δημ. Σχέσεων: Μαρία ΘεοφανοπούλουDanae Airlines S.A.
  • Γενικός γραμματέας: Κώστας Τσοβίλης   Goldair Group
  • Ταμίας: Ζωή ΣκρέκηIntermodal Air
  • Μέλος: Χρήστος ΠανταζήςGoldair Handling

Ο απερχόμενος  πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΑΑΕ δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος που συνέβαλα στην επιτυχία του συνδέσμου ως πρόεδρος και μέλος του ΣΑΑΕ. Φέραμε εις πέρας με επιτυχία αρκετές και σημαντικές καταστάσεις σε μια δύσκολη περίοδο της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Αποφύγαμε κινδύνους οικονομικούς με τους περιορισμούς των τραπεζικών λογαριασμών, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον κλάδο μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του. Η διασφάλιση των ξένων αεροπορικών εταιριών ότι η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά προμηνύει περαιτέρω επενδύσεις στις αερομεταφορές”.

Κατά την αποχώρησή του, ο κ. Αντώναρος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο, κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη, το βραβείο Famous Brand 2018, που έλαβε πρόσφατα ο ΣΑΑΕ ως εκπρόσωπος του κλάδου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ελληνική οικονομία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024