Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή νησιών του Αιγαίου στην ινδική τουριστική αγορά

Άγγελος Ρεστάνης - 13 Σεπτέμβριος 2018, 13:03

Το ταξίδι της Ινδής δημοσιογράφου Devashree Sanghvi εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο προσέγγισης της ινδικής τουριστικής αγοράς.


Σειρά ενημερωτικών ταξιδιών στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιεί η γνωστή Ινδή δημοσιογράφος Devashree Sanghvi στην οποία ανήκει το site thecrazyindianfoodie.com, το μεγαλύτερο αυτήν τη στιγμή στο Μουμπάι.

Θα επισκεφθεί, μαζί με τον φωτογράφο που τη συνοδεύει, την Άνδρο, την Τήνο, την Αστυπάλαια, τη Μήλο και τη Σέριφο, όπου θα αναδείξει στο πολυπληθές αναγνωστικό της κοινό τις ξεχωριστές πτυχές κάθε νησιού που ενδιαφέρουν την ινδική αγορά. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της MTC Group, που οργανώνει το ταξίδι σε συνεργασία με τους δήμους των νησιών, κατά την οποία έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος κάθε νησιού και ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες των επισκέψεων.

Το ταξίδι εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο προσέγγισης της ινδικής τουριστικής αγοράς που επιχειρεί η εταιρία συμβούλων, το οποίο θα συνεχιστεί και με άλλες επισκέψεις από τη χώρα αυτή για την κάλυψη όλου του φάσματος ενδιαφερόντων από τουρίστες με ειδικές αναζητήσεις για τις διακοπές τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ινδία θα είναι η τιμώμενη χώρα της επόμενης, 84ης ΔΕΘ.

Το thecrazyindianfoodie.com έχει τα ακόλουθα στατιστικά:

  • Facebook – πάνω από 89.000 likes
  • Instagram – πάνω από 111.000 ακόλουθους
  • Twitter – 1.700 και άνω ακόλουθοι
  • Snapchat - 1000-1.500 προβολές ανα ποστάρισμα

Η Devashree Sanghvi δίνει επίσης διαλέξεις σε διάφορα φεστιβάλ τροφίμων και ταξιδιών, σεμινάρια γυναικείας επιχειρηματικότητας και στο Πανεπιστήμιο του Μουμπάι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top