Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Καθημερινά δρομολόγια στα Χανιά με το 'ΕΛΥΡΟΣ' της ΑΝΕΚ Lines

Τατιάνα Ρόκου - 14 Σεπτέμβριος 2018, 09:19

Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries, με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 21.00 και από Χανιά στις 22.00.


Η ΑΝΕΚ Lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το ΕΓ/ΟΓ “ΕΛΥΡΟΣ” πραγματοποιεί από τις 13 Σεπτεμβρίου καθημερινά δρομολόγια προς και από τα Χανιά*.Το βραβευμένο από τα ShipPax Award, υπερπολυτελές ΕΓ/ΟΓ “ΕΛΥΡΟΣ” ανήκει στην πρώτη γραμμή επιβατηγών πλοίων που πλέουν στις Ελληνικές θάλασσες. Το πλοίο  έχει μεταφορική ικανότητα 2.000 επιβατών, 110 φορτηγών οχημάτων ευρωπαϊκών διαστάσεων και 55 Ι.Χ. ή 650 Ι.Χ. σε τρία μεγάλης χωρητικότητας γκαράζ. Έχει μήκος και πλάτος 192 και 27 μέτρων αντίστοιχα, διαθέτει 850 κλίνες, ενώ αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 24 κόμβων.Οι επιβάτες μπροούν να ανακαλύψουν “αυθεντικές γεύσεις με εξαιρετικές πρώτες ύλες στο Self Service Restaurant” ή να ετοιμαστούν “για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στο Α la Cart Restaurant του πλοίου”. Ακόμη, να επισκεφθούν τα εν πλω καταστήματα του πλοίου και να κάνουν τις αγορές σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων ή απλά να συνδεθπύν στο Internet και να “σερφάρπυν” στο διαδίκτυο μέσα από το ασύρματο δίκτυο Wi-Fi στους χώρους με την ειδική σήμανση Hotspot.

* Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries, με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 21.00 και από Χανιά στις 22.00.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top