Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ρόδος θα φιλοξενήσει πολλούς γάμους Κινέζων τον ερχόμενο Οκτώβριο
Γαμήλιο ταξίδι

Η Ρόδος θα φιλοξενήσει πολλούς γάμους Κινέζων τον ερχόμενο Οκτώβριο

Έπειτα και από την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Πεκίνο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έρχεται να διεκδικήσει μερίδιο από τον γαμήλιο τουρισμό της Κίνας.

Μετά τη Σαντορίνη, που αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς για γάμους σε νησιά, γίνονται σοβαρές προσπάθειες να προστεθεί και η Ρόδος στη λίστα αυτή. Οι προσπάθειες άρχισαν να καρποφορούν μετά την συμμετοχή και παρουσίαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο συνέδριο της Ένωσης Επιχειρηματιών Γάμου της Περιφέρειας Yunnan, τον Σεπτέμβριο 2017 στην πόλη Kunming. Τότε η Ρόδος και το νότιο Αιγαίο ήταν τιμώμενη περιοχή και στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστούν οι δυνατότητες που έχει το νησί για να διοργανώνει τέτοιες τελετές γάμου.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε για το θέμα: “Οι Κινέζοι λατρεύουν την Ελλάδα και τα νησιά μας. Αποτελεί για εμάς πρόκληση η προσέγγιση της κινεζικής τουριστικής αγοράς, μίας αγοράς 150 εκατομμυρίων εν δυνάμει τουριστών. Έπειτα και από την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Πεκίνο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έρχεται να διεκδικήσει μερίδιο από τον γαμήλιο τουρισμό της Κίνας και γενικότερα την ενίσχυση των τουριστικών ροών προς όλα της τα νησιά, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τα γρήγορά της ανακλαστικά. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές για την επιτυχία της προσπάθειας, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι αφίξεις Κινέζων τουριστών στη χώρα μας καταγράφουν σημαντικά ποσοστά αύξησης τα τελευταία χρόνια”.

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που η Ρόδος θα υποδεχθεί πολλά ζευγάρια Κινέζων μελλονύμφων, τα οποία θέλουν να τελέσουν τον γάμο τους στο νησί.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024