Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠαρουσίαση του Yachting Festival στο Yachting Festival Καννών
Θαλάσσιος τουρισμός

Παρουσίαση του Yachting Festival στο Yachting Festival Καννών

Συζητήθηκε η συμμετοχή εξειδικευμένων byers και bloggers πάνω στο yachting και το θαλάσσιο τουρισμό. Η διοργανώτρια εταιρεία είναι σε συνεννόηση για τη συμμετοχή τους, αλλά και για να γίνουν Β2Β συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Με επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση παρουσιάστηκε στο Yachting Festival Καννών το Yachting Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Μαρίνα Αλίμου στις 11–14 Απριλίου 2019.

Έλαβαν χώρα συναντήσεις με υποψήφιους πελάτες που ενδέχεται να συμμετάσχουν στο Yachting Festival στην Αθήνα, με νέες καινοτομίες στο τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Ακόμη, το Yachting Festival διαφημίστηκε και προβλήθηκε στις Κάννες, κάτι που άφησε θετικές εντυπώσεις και μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή υποψήφιων πελατών και επίσκεψή τους στον Άλιμο.

Συζητήθηκε επίσης η συμμετοχή εξειδικευμένων byers και bloggers πάνω στο yachting και το θαλάσσιο τουρισμό. Η διοργανώτρια εταιρεία είναι σε συνεννόηση για τη συμμετοχή τους, αλλά και για να γίνουν Β2Β συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

“Μπορούμε να αναφέρουμε ότι σημαντικές σκέψεις για το νέο ανανεωμένο Yachting Festival στην Αθήνα μας βρήκε πολύ αισιόδοξους ότι μπορεί να καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή yachting και θαλάσσιου τουρισμού στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Ήδη έχουμε διαμορφώσει το χώρο του Αλίμου με καινοτόμες ιδέες, κάτι που εξασφαλίζει μια τέτοια διοργάνωση κύρους”, αναφέρει ο κ. Γεώργιος Καραχρήστος, γενικός διευθυντής της Mact Media Group.

To Yachting Festival διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και την εταιρεία Mact Media Group.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024