Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Παράταση έως 28/09 για την υποβολή υποψηφιοτήτων στο νέο Μεταπτυχιακό για τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη

Τατιάνα Ρόκου - 20 Σεπτέμβριος 2018, 15:11

Το νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα 'Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society' είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 12 μηνών και οι καθηγητές του προέρχονται από τα πανεπιστήμια Χαροκόπειο, Αιγαίου και Paris I – Panthéon Sorbonne.


Παρατείνεται έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society”. Το πρόγραμμα αποτελεί μία διεθνή ακαδημαϊκή συνεργασία τριών πανεπιστημίων και συγκεκριμένα των τμημάτων “Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας”, “Γεωγραφίας” και “Πληροφορικής και Τηλεματικής” του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του τμήματος “Διοίκησης Επιχειρήσεων” του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του “Institute de Researche et d’ Études Supérieures du Tourisme” του Πανεπιστημίου Paris I – Panthéon Sorbonne (IREST).

Το πρόγραμμα θέτει στο επίκεντρο την παροχή ειδίκευσης υψηλού επιπέδου, για επαγγέλματα που σχετίζονται με την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη και την Προβολή και Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Ειδικότερα, στοχεύει στην εξειδικευμένη κατάρτιση των μεταπτυχιακών φοιτητών σε θέματα που σχετίζονται με:

  • Τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Τουρισμού
  • Τα Πεδία Σύνδεσης Πολιτισμού και Τουρισμού
  • Τον Πολιτισμικό Τουρισμό
  • Το Μάνατζμεντ και το Μάρκετινγκ της Πολιτισμικής Κληρονομιάς
  • Την Ανάπτυξη και Διαχείριση των Τουριστικών Προορισμών
  • Την Οικονομία του Τουρισμού
  • Την Προστασία του Περιβάλλοντος σε Τουριστικές Περιοχές

Το Π.Μ.Σ. είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 12 μηνών. Αποτελείται από δύο εντατικά εξάμηνα κατά τη διάρκεια των οποίων λαμβάνουν χώρα θεωρητικά και σεμιναριακά μαθήματα καθώς και διαλέξεις, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του
Μάνατζμεντ του Τουρισμού και της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέσω πρακτικής άσκησης και εκπόνησης διπλωματικής εργασίας. Οι καθηγητές του προγράμματος προέρχονται και από τα τρία πανεπιστήμια. Επιπλέον, όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά και πραγματοποιούνται στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Αναλυτικές λεπτομέρειες και διευκρινήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα και με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορεί να βρει κανείς εδώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top