Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Εκδήλωση με θέμα την A.I. και την αξιολόγηση/επιλογή προσωπικού ξενοδοχείων, στη Ρόδο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Σεπτέμβριος 2018, 10:14

Ομιλία του καθηγητή Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Εμμανουήλ Γιαννακουδάκη, με τίτλο "Τεχνητή Νοημοσύνη - Έμπειρα Συστήματα Αξιολόγησης & Επιλογής Προσωπικού Ξενοδοχειακών Μονάδων".


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου διοργανώνει την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, συνάντηση των μελών του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Semiramis στην Πόλη της Ρόδου στις 21.00.

Καλεσμένος ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος καθηγητής κ. Εμμανουήλ Γιαννακουδάκης, καθηγητής Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος διδάσκει βάσεις δεδομένων και εφαρμογές πληροφορικής, εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα, ψυχομετρικές βάσεις δεδομένων και εφαρμοσμένη γνωσιακή επιστήμη.

Η ομιλία του θα έχει τίτλο “Τεχνητή Νοημοσύνη - Έμπειρα Συστήματα Αξιολόγησης & Επιλογής Προσωπικού Ξενοδοχειακών Μονάδων”.

Ο κ. Γιαννακουδάκης έχει κατευθύνει διάφορα ερευνητικά προγράμματα και έχει σχεδιάσει ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα, μεταξύ των οποίων και το πρώτο αυτοματοποιημένο ψυχομετρικό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού στην Αγγλία, καθώς και το πρώτο πληροφοριακό σύστημα αυτοματοποίησης του συλλογικού καταλόγου της Βρετανικής Εθνικής Βιβλιοθήκης. Έχει αναλάβει τη σχεδίαση ειδικών Πληροφοριακών Συστημάτων για τους προέδρους της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Γ. Καραμανλή (το Ίδρυμα “Καραμανλή” στη Φιλοθέη), Χρίστο Α. Σαρτζετάκη, και Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Στη συνέχεια θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο για τρέχοντα θέματα του Συλλόγου και τον προγραμματισμό δράσεων για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή και για τα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που ασχολούνται με το κομμάτι διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top