Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Δράσεις της Αστυπάλαιας για την καθιέρωσή της ως φιλικού προορισμού για την ευζωία

Τατιάνα Ρόκου - 25 Σεπτέμβριος 2018, 09:29

Το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται το Astypalea Cycling Festival 2018, γαστρονομική εκδήλωση με τη συμμετοχή του κ. Γιάννη Αποστολάκη, μάθημα Yoga από τον κ. Ιωάννη Κουλάνη, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με παραδοσιακό γλέντι με την κα Λέτα Κορρέ.


Με στόχο την καθιέρωσή της ως προορισμού ευζωίας, η Αστυπάλαια ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη με σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν ποδηλασία, γαστρονομία, μάθημα yoga και εντάσσονται στη γενική της καμπάνια για την ανάδειξη της θετικής ενέργειας που εκπέμπει.


Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνει στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, το Astypalea Cycling Festival 2018, γαστρονομική εκδήλωση με τη συμμετοχή του κ. Γιάννη Αποστολάκη, μάθημα yoga από τον κ. Ιωάννη Κουλάνη, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με παραδοσιακό γλέντι με την κα Λέτα Κορρέ.


Η ποδηλατική δράση, που οργανώνεται από το Δήμο Αστυπάλαιας σε συνεργασία με τις εταιρείες GrCycling και The Story Tailors, έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αποτελεί μέρος του marketing plan του νησιού που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται από την εταιρεία συμβούλων του Δήμου, για την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, την προσέλκυση ειδικών κοινών και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

“Η Αστυπάλαια, ένα νησί που χαρακτηρίζεται από θετική ενέργεια προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται για την ευζωία να τη γνωρίσουν με τον πιο απολαυστικό, οικολογικό και υγιεινό τρόπο”, δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού κα
Μαρία Καμπούρη, αφήνοντας, παράλληλα, να εννοηθεί ότι στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει μια σημαντική για την παγκόσμια προβολή του νησιού ανακοίνωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top