Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα δρομολόγια Κέρκυρα - Μπολόνια και Ρόδο - Ρώμη Fiumicino από τη Ryanair

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Σεπτέμβριος 2018, 15:17

Ακόμη, η Ryanair επιβεβαίωσε σήμερα τη συμφωνία με τις τρεις κύριες ενώσεις πληρώματος καμπίνας επιβατών FIT CISL, ANPAC και ANPAV για μια ΣΣΕ, καλύπτοντας το σύνολο του πληρώματος καμπίνας επιβατών της Ryanair στην Ιταλία από την 1η Οκτωβρίου 2018.


Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα νέο δρομολόγιο από τη Κέρκυρα προς τη Μπολόνια, με συχνότητα δύο πτήσεις εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος τους καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair για το καλοκαίρι του 2019. Επίσης,
ανακοινώθηκε και νέο δρομολόγιο από τη Ρόδο προς τη Ρώμη Φιουμιτσίνο, με συχνότητα δύο πτήσεις εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος τους καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair για το καλοκαίρι του 2019.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλέον ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις της εμπειρίας του ταξιδιού, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”:

 • Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής
  - 25 ευρώ x 20 κιλά
  - 8 ευρώ x 10 κιλά
 • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
 • Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler
 • Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% των πτήσεων μας θα είναι στην ώρα τους

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο κ. Νικόλας Λάρδης δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Κέρκυρα προς τη Μπολόνια και του νέου δρομολογίου από τη Ρόδο προς τη Ρώμη Fiumicino, από τον Απρίλιο του 2019, τα οποία θα έχουν συχνότητα δύο πτήσεις εβδομαδιαίως ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2019. Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από 14,99 ευρώ, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της 27ης Σεπτεμβρίου για ταξίδι τον Οκτώβριο έως και τον Νοέμβριο. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά”.

Η Ryanair συμφώνησε για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με το προσωπικό καμπίνας στην Ιταλία

Ακόμη, η Ryanair επιβεβαίωσε σήμερα τη συμφωνία με τις τρεις κύριες ενώσεις πληρώματος καμπίνας επιβατών FIT CISL, ANPAC και ANPAV για μια συλλογική σύμβαση εργασίας (ΣΣΕ), καλύπτοντας το σύνολο του πληρώματος καμπίνας επιβατών της Ryanair στην Ιταλία από την 1η Οκτωβρίου 2018.

Η συλλογική σύμβαση:

 • Θα ισχύει για 3 χρόνια από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2018 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2021
 • Θα διέπεται από το ιταλικό δίκαιο και τα ιταλικά δικαστήρια
 • Θα επιτρέπεται στα ιταλικά μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών να μεταβαίνουν σε τοπικές συμβάσεις για μια συμφωνημένη περίοδο με άμεση πρόσβαση στα Ιταλικά εργασιακά οφέλη όπως η άδεια μητρότητας και πατρότητηας.
 • Θα προβεί σε αυξήσεις στο πλαίσιο μιας νέας διάρθρωσης αμοιβών, η οποία θα εξασφαλίσει ότι τα πληρώματα θα επωφεληθούν από αυξημένα αφορολόγητα δικαιώματα (παρόμοια με άλλες ιταλικές αεροπορικές εταιρείες).
 • Θα θεσπίσει ιταλικό συνταξιοδοτικό σύστημα ως μέρος του συνόλου των ενεργειών

Ο Chief People Officer της Ryanair Eddie Wilson δήλωσε: “Υπογράψαμε μια ΣΣΕ με τα τρία ιταλικά συνδικάτα πληρώματος θαλάμου επιβατών, η οποία θα καλύπτει όλο το πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ιταλίας, θα οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις μισθών και άλλα οφέλη για το ιταλικό πληρώμα θαλάμου και θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα. Αυτό ακολουθεί τις πρόσφατες συμφωνίες πληρώματος θαλάμου επιβατών στην Ιρλανδία με τη FORSA και στο Ηνωμένο Βασίλειο με την UNITE.

Αυτό αποτελεί ένα ακόμη σημάδι της σημαντικής προόδου που επιτελεί η Ryanair στην επίτευξη συμφωνιών με τους εργαζομένους μας και τα συνδικάτα τους σε διάφορες χώρες της ΕΕ και απορρίπτει ψευδείς ισχυρισμούς από μικρότερα συνδικάτα που δε συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις αυτές και απειλούν με απεργίες που είτε δε θα λάβουν χώρα ή θα είναι ανεπιτυχείς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top