Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΛαμπερούς οικοδεσπότες θα έχουν τα Greek Travel Awards
Greek Travel Awards

Λαμπερούς οικοδεσπότες θα έχουν τα Greek Travel Awards

Τα Greek Travel Awards ανοίγουν τις 'κάλπες' για την ψηφοφορία του σκανδιναβικού κοινού από τις 30 Νοεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν με την επίσημη Τελετή Απονομής, στην αίθουσα Blue Hall του Stockholm City Hall στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Λαμπερούς οικοδεσπότες θα έχουν τα Greek Travel Awards. Ο λόγος για τους παρουσιαστές της τελετής απονομής, κ.κ. Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, David Kurtz και Κώστα Συλιγάρδο, από Σουηδία, Νορβηγία και Ελλάδα αντίστοιχα.

Η Ελληνοσουηδέζα κα Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, βραβευμένη δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια σε σημαντικά τηλεοπτικά shows και εκπομπές. Με την διεθνή προβολή που θα δώσει η παρουσία της στη σουηδική και ολόκληρη τη σκανδιναβική αγορά αναδεικνύει τους στόχους εξωστρέφειας των ελληνικών βραβείων τουρισμού στο ευρύ κοινό των ταξιδιωτών, της τουριστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου των σκανδιναβικών χωρών.

Ο David Krutz από τη θέση του ως Sales & Marketing Manager του μεγαλύτερου ίσως μιντιακού ομίλου στην Σκανδιναβία, Media Digital AS για τα κλαδικά μέσα Magazinet Reis & Travel News της Νορβηγίας, έχει σημαντική επιρροή και εις βάθος γνώση της σκανδιναβικής αγοράς.

Ο κ. Κώστας Συλιγάρδος, βραβευμένος δημοσιογράφος με δύο διεθνείς διακρίσεις, καθώς και σημαντική πορεία σε τηλεόραση, έντυπο, ραδιόφωνο και ηλεκτρονικά online μέσα ενημέρωσης, είναι επίσης σημαντικός εκπρόσωπος για την Ελλάδα και γνώστης του σύγχρονου ελληνικού τουριστικού επιχειρείν.
 
Στην τελετή απονομής ο διάσημος μόδιστρος και “Βασιλιάς των Μαγιό” PANOS EMPORIO έχει προγραμματίσει μία ειδικά αφιερωμένη επίδειξη μόδας, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις της μόδας. O Panos Papadopoulos, είναι ο ιδρυτής του οίκου μόδας PANOS EMPORIO από το 1986, και αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους πρεσβευτές του τουρισμού και του πολιτισμού της Ελλάδας στη Σκανδιναβία. Με καταξίωση στη Σουηδία και τη Σκανδιναβία, αλλά και διεθνή αναγνωρισιμότητα ως premium high quality brand με διανομή σε 30 χώρες και 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως αποτελεί αναμφίβολα σημαίνων πρόσωπο για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Επιπλέον η τελετή απονομής στο Blue Hall του Stockholm City Hall περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, με ζωντανή μουσική ορχήστρα και πολλές εκπλήξεις για το κοινό. Στόχος της διοργάνωσης είναι μία πλούσια βραδιά που θα μεταλαμπαδεύσει την εικόνα της Ελλάδας στο σκανδιναβικό κοινό και ΜΜΕ, και ταυτόχρονα μία βραδιά που θα ενθουσιάσει και θα διασκεδάσει υποψήφιους, νικητές, καλεσμένους και VIPs.

Τα Greek Travel Awards ανοίγουν τις “κάλπες” για την ψηφοφορία του σκανδιναβικού κοινού από τις 30 Νοεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν με την επίσημη Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Blue Hall του Stockholm City Hall στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Τα Greek Travel Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, της FedHATTA και της ΠΟΞ.

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για την απονομή των βραβείων, αλλά και για τη συμμετοχή στην έκθεση Grekland Panorama στο πλαίσιο του Panorama World Festival, ανοιχτό στο κοινό στις 16 και 17 Φεβρουαρίου στο Stockholmsmässan, έως τις 30 Νοεμβρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024