Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Joon απογειώνεται για το Quito του Εκουαδόρ
Αεροπορικές εταιρείες

Η Joon απογειώνεται για το Quito του Εκουαδόρ

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από το Παρίσι-Charles de Gaulle κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Τη διεύρυνση του δικτύου της Air France από τις 14 Μαΐου της επόμενης χρονιάς σηματοδοτεί η έναρξη του νέου δρομολογίου που θα πραγματοποιείται με την Joon από το Παρίσι (CDG) προς την πρωτεύουσα του Εκουαδόρ, Quito. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν μεταξύ των δύο πόλεων με αεροσκάφη τύπου Airbus A340 που προσφέρουν άνεση στις νέες καμπίνες των μεγάλων αποστάσεων, με 30 θέσεις στην Business, 21 θέσεις στην Premium Economy και 227 θέσεις στην Οικονομική. Θα προσφέρονται τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις.

Πρόγραμμα πτήσεων (τοπικές ώρες)

  • AF210: Αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 13:10, άφιξη στο Quito στις 18:05
  • AF211: Αναχώρηση από το Quito στις 19:50, άφιξη στο Παρίσι στις 13:50 την επόμενη ημέρα

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Στην καμπίνα Business, ο επιβάτης απολαυμάνει όλες τις ανέσεις ενός πραγματικού καθίσματος-κρεβάτι. Η θέση μετατρέπεται σε ένα κρεβάτι δύο μέτρων. Χάρη στο σχήμα της θέσης, θα επωφεληθεί από έναν πραγματικά ιδιωτικό χώρο: Στο απόλυτα ιδιωτικό του περιβάλλον όπου θα παραλάβει ένα welcome kit και ένα πρακτικό και κομψό kit. Οι προτάσεις ψυχαγωγίας που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης, περιλαμβάνουν περισσότερες από 1.200 ώρες προγραμμάτων σε οθόνη αφής 15,6 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, όπως επίσης και ακουστικά μείωσης θορύβου. Ακόμη, έχει δημιουργηθεί ένα πλήρες μενού με πιάτα από σπουδαίους Γάλλους σεφ, καθώς και απεριτίφ ή signature cocktail, από το Experimental Cocktail Club3, που ετοιμάζεται από το πλήρωμα της Joon.

Η καμπίνα Premium Economy προσφέρει ένα νέο κάθισμα με βέλτιστη άνεση: 133ο ανάκλιση θέσης, 99 εκ. χώρου στα πόδια και 49 εκ. πλάτος καθίσματος. Προσφέρεται επίσης ένα comfort kit με την άφιξη του επιβάτη στο αεροσκάφος και ένα ποτό καλωσορίσματος. Κατά τη διάρκεια των γευμάτων, τα ορεκτικά και τα επιδόρπια είναι αντίστοιχα με αυτά που προσφέρονται στην Business Class και συνοδεύονται από επιλογή ποτού που περιλαμβάνει και σαμπάνια.

Στην καμπίνα της Οικονομικής θέσης, έχετε χώρο για τα πόδια 78 εκατοστών και 118°ανάκλιση θέσης. Είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής τελευταίας γενιάς και θέση USB για τη φόρτιση συσκευών κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ένα πλήρες γεύμα είναι επίσης διαθέσιμο. Και εφόσον ο επιβάτης το επιθυμεί, μπορεί να απολαύσει ένα ποτό, ένα γλυκό ή αλμυρό σνακ από το έξτρα μενού. Τέλος, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις 70 διαθέσιμες θέσεις “Seat Plus”4 ή “Seat Duo”5 με έξτρα χρέωση, για αναβάθμιση άνεσης.

Η νέα αυτή πρόταση προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα πτήση της KLM Royal Dutch Airlines, η οποία προσφέρει καθημερινή σύνδεση με το Quito και το Γουαγιακίλ με Boeing 777 από το Άμστερνταμ-Schiphol.

  • Προς Εκουαδόρ – Quito: Τρεις πτήσεις την εβδομάδα που ξεκινούν 14 Μαΐου 2019
  • Προς Βραζιλία – Fortaleza: Δύο πτήσεις την εβδομάδα και στην συνέχεια τρεις για την χειμερινή περίοδο του 2019
  • Προς Σεϋχέλλες – Mahe: Τρεις πτήσεις την εβδομάδα
  • Προς Αίγυπτο – Κάιρο: Μία καθημερινή πτήση
  • Προς Νότιο Αφρική – Cape Town: Τρεις πτήσεις την εβδομάδα και στη συνέχεια πέντε για την χειμερινή περίοδο του 2019
  • Προς Ινδία – Βομβάη: Μία καθημερινή πτήση
  • Προς Γερμανία – Βερολίνο: Έως επτά καθημερινές πτήσεις
  • Προς Ισπανία – Βαρκελώνη: Έως επτά καθημερινές πτήσεις
  • Προς Πορτογαλία – Λισαβόνα: Με τέσσερις καθημερινές πτήσεις και Πόρτο με τρεις πτήσεις την εβδομάδα
  • Προς Ιταλία – Ρώμη με επτά καθημερινές πτήσεις και Νάπολη με δύο καθημερινές πτήσεις  
  • Προς Νορβηγία  – Όσλο: Έως τρεις καθημερινές πτήσεις και Μπέργκεν με μία καθημερινή πτήση για την χειμερινή περίοδο του 2019
  • Προς Ουγγαρία – Βουδαπέστη: Τρεις πτήσεις την εβδομάδα για την χειμερινή περίοδο του 2019  
  • Προς Τουρκία – Κωνσταντινούπολη: Μία καθημερινή πτήση
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024