Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση της Axia Hospitality από την Expedia για το Athens Mansion Luxury Suites
Ξενοδοχία

Βράβευση της Axia Hospitality από την Expedia για το Athens Mansion Luxury Suites

Βραβείο 'Outstanding New Partner Performance' για την επίδοση των πωλήσεων του Athens Mansion Luxury Suites.

Μία σημαντική τιμητική διάκριση απέσπασε προ ημερών η ομάδα της Axia Hospitality από την Expedia Group. Το βραβείο “Outstanding New Partner Performance” απονεμήθηκε στην Axia Hospitality για την επίδοση των πωλήσεων του ολοκαίνουργου Athens Mansion Luxury Suites, στο πλαίσιο του Athens Summit 2018.

Την ετήσια εκδήλωση της κορυφαίας –παγκοσμίως- πλατφόρμας πωλήσεων ξενοδοχείων, που πραγματοποιήθηκε  πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, τίμησαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αθηναϊκών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.

Τοποθετημένο στο κέντρο της Αθήνας και σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο, το Athens Mansion Luxury Suites άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Μάρτιο. Σε στρατηγική θέση, κοντά σε όλα τα αξιοθέτα της πόλης, το Athens Mansion θεωρείται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ξενοδοχειακές αφίξεις της χρονιάς. Με θέα που φέρνει εντός τον παλμό της πόλης, εστιατόριο και roof garden που “κοιτάζουν” την Ακρόπολη, απέχει 500 μέτρα από την πλατεία του Μοναστηρακίου και την εμπορική περιοχή της οδού Ερμού.

“Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Από τη μια επιβεβαιώνει την προσπάθεια, τη μεθοδολογία και τις επιλογές μας στο κομμάτι της διαχείρισης των πωλήσεων ξενοδοχείων. Μας τονώνει, ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δυναμικά. Από την άλλη μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη υπερηφάνεια για τα εξαιρετικά ξενοδοχεία – συνεργάτες που διαθέτουμε στο χαρτοφυλάκιό μας”, αναφέρει σχετικά ο κ. Γιάννης Κυρίτσης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Axia Hospitality -και συνεχίζει: “Όταν ένα καλό ξενοδοχειακό προϊόν προωθείται στην παγκόσμια αγορά με απόλυτη γνώση για τους κανόνες της, συνέπεια και επαγγελματισμό, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Κι αυτό αποδεικνύει η βράβευση αυτή”.

Η Axia Hospitality βραβεύεται σταθερά τα 3 τελευταία χρόνια με Tourism Award και Greek Hospitality Award για την καινοτομία του επιχειρηματικού μοντέλου της και των προϊόντων της. Αυτήν τη στιγμή έχει συμβολαια συνεργασίας με 73 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 20 προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024