Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΕκστρατεία προώθησης της ποδηλασίας στη Λεμεσό
Ποδηλατικός τουρισμός

Εκστρατεία προώθησης της ποδηλασίας στη Λεμεσό

Στόχος η προώθηση της χρήσης ποδηλάτου για μετακίνηση και η γνωστοποίηση βασικών προνοιών της νομοθεσίας που πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι οδηγοί.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος “Civitas Destinations”, έχει αναλάβει τη δημιουργία τηλεοπτικών διαφημιστικών σποτ για σκοπούς πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού σε ότι αφορά την νέα νομοθεσία “Ο Περί Ρύθμισης της Διακίνησης Ποδηλάτων Νόμος του 2018”, που τίθεται σε ισχύ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή του αθλητικού σωματείου Ποδηλασίας KMeaters και την υποστήριξη της Αστυνομίας Κύπρου, με σκοπό την έναρξη της εκστρατείας κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας τον Σεπτέμβριο.

Στόχος η προώθηση της χρήσης ποδηλάτου για μετακίνηση και η γνωστοποίηση βασικών προνοιών της νομοθεσίας που πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι οδηγοί.

Η δράση αυτή υλοποιείται υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Προώθησης Χρήσης Ποδηλάτου, με τη συμμετοχή του Υπουργείου Μεταφορών Συγκοινωνιών και Έργων, της Αστυνομίας Κύπρου, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του TEΠΑΚ, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Λεμεσού και άλλων φορέων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024