Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ποδηλατικός τουρισμός

Εκστρατεία προώθησης της ποδηλασίας στη Λεμεσό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Σεπτέμβριος 2018, 09:56

Στόχος η προώθηση της χρήσης ποδηλάτου για μετακίνηση και η γνωστοποίηση βασικών προνοιών της νομοθεσίας που πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι οδηγοί.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος “Civitas Destinations”, έχει αναλάβει τη δημιουργία τηλεοπτικών διαφημιστικών σποτ για σκοπούς πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού σε ότι αφορά την νέα νομοθεσία “Ο Περί Ρύθμισης της Διακίνησης Ποδηλάτων Νόμος του 2018”, που τίθεται σε ισχύ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή του αθλητικού σωματείου Ποδηλασίας KMeaters και την υποστήριξη της Αστυνομίας Κύπρου, με σκοπό την έναρξη της εκστρατείας κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας τον Σεπτέμβριο.

Στόχος η προώθηση της χρήσης ποδηλάτου για μετακίνηση και η γνωστοποίηση βασικών προνοιών της νομοθεσίας που πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι οδηγοί.

Η δράση αυτή υλοποιείται υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Προώθησης Χρήσης Ποδηλάτου, με τη συμμετοχή του Υπουργείου Μεταφορών Συγκοινωνιών και Έργων, της Αστυνομίας Κύπρου, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του TEΠΑΚ, της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Λεμεσού και άλλων φορέων.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top