Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Thessaloniki Convention Bureau Open Day για τις νέες δράσεις MICE

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Σεπτέμβριος 2018, 11:13

Ανακοινώθηκαν οι επόμενες συμμετοχές σε εκθέσεις επαγγελματικού τουρισμού, η διοργάνωση του επόμενου fam trip με Ισπανούς MICE Operators σε συνεργασία με την Aegean, αλλά και οι επόμενες διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη με τη συμβολή του TCB.


Το δεύτερο κατά σειρά Οpen Day πραγματοποίησε το Thessaloniki Convention Bureau-TCB για τα μέλη και τους συνεργάτες του, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο Porto Palace Hotel Thessaloniki. Ήταν μία ευκαιρία να συναντηθούν τα μέλη μεταξύ τους, να ενημερωθούν για τις προηγούμενες και τις επόμενες δράσεις, να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τις δυνατότητες εξέλιξης του ΤCB, αλλά και του συνεδριακού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.


Η νέα Managing Director του TCB, κα Ελένη Σωτηρίου.


Ο πρόεδρος του TCB, κ. Γιάννης Ασλάνης, στον εναρκτήριο λόγο του καλωσόρισε και σύστησε στα μέλη τη νέα Managing Director του TCB, κα Ελένη Σωτηρίου, η οποία με τη σειρά της επεσήμανε την αξία της συνάντησης των μελών για την ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών που έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν τη συνολική εικόνα της πόλης ως συνεδριακό προορισμό. “‘Χτίζουμε’ πάνω στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης”, δήλωσε χαρακτηριστικά.Tα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις δράσεις που το γραφείο πραγματοποίησε τους τελευταίους 6 μήνες. Δράσεις προβολής, συμμετοχή σε εκθέσεις και B2B forums, διοργάνωση fam trips, αλλά και καταθέσεις φακέλων διεκδίκησης συνεδρίων ήταν μερικές από αυτές. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκαν οι επόμενες συμμετοχές σε εκθέσεις επαγγελματικού τουρισμού, η διοργάνωση του επόμενου fam trip με Ισπανούς MICE Operators σε συνεργασία με την Aegean Αirlines, αλλά και οι επόμενες διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στην Θεσσαλονίκη με τη συμβολή του Thessaloniki Convention Bureau.

Επισημάνθηκε ακόμη και η συνεργασία του TCB με το Δήμο Θεσσαλονίκης για την επιτυχημένη  λειτουργία των Tourist Information Centers, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top