Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2018 ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Οκτώβριος 2018, 09:22

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ, εκτός από αναρρίχηση, παρουσιάσεις-προβολές, μαθήματα αναρρίχησης, διαγωνισμούς, deep water soloing, μαθήματα παραδοσιακών χορών, πάρτι με DJ και live rock μουσική.


Για μια ακόμη φορά στην Κάλυμνο, από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2018, θα διεξαχθεί το καθιερωμένο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.


Στη μεγάλη γιορτή της αναρρίχησης θα συμμετάσχουν εκατοντάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο, ζωντανοί θρύλοι και εν ενεργεία αθλητές της μοντέρνας αθλητικής αναρρίχησης βράχου.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει εκτός από ατέλειωτη αναρρίχηση, παρουσιάσεις-προβολές, μαθήματα αναρρίχησης, διαγωνισμούς, deep water soloing, μαθήματα παραδοσιακών χορών, πάρτι με DJ και live rock μουσική.

Aσβεστολιθικές διαδρομές που κόβουν την ανάσα, η πανοραμική θέα από τα αναρριχητικά πεδία με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, σε συνδυασμό με την παρουσία εκατοντάδων αναρριχητών του κόσμου θα δημιουργήσουν την ίδια και μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τo διεθνώς αναγνωρισμένο πλέον Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Δήμο Καλυμνίων με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τελεί υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου-Πρόγραμμα 2018
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top