Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Ολοκληρώνεται σε έξι μήνες η πιλοτική εφαρμογή του Συμφώνου Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Οκτώβριος 2018, 15:03

Οι επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα έχουν υποβάλει αίτηση φθάνουν τις 54.


H Πιλοτική Εφαρμογή του Συμφώνου Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας που υλοποιείται στην Επαρχία Λάρνακας αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έξι μήνες. Mέχρι τότε παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους: κέντρα αναψυχής, μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων διατροφής και καταστήματα εμπορίας τοπικών προϊόντων διατροφής να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την υποβολή αίτησης στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και να ενταχθούν στη διαδικασία αξιολόγησης για την πιστοποίησή τους και την απόκτηση του Σήματος “Taste Cyprus - Delightful Journeys”, το οποίο θα αποτελέσει ένα ακόμα δυνητικό μέσο προβολής και ανάδειξης των επιχειρήσεων, των κυπριακών προϊόντων και της κυπριακής γαστρονομίας γενικότερα.

Οι επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα έχουν υποβάλει αίτηση φθάνουν τις 54. Για την απόκτηση του Σήματος, καλούνται να προβούν άμεσα στις βελτιωτικές παρεμβάσεις που τους έχουν υποδειχθεί στο πλαίσιο των συμβουλευτικών επισκέψεων που έχουν προηγηθεί. Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο νέο κύκλο επισκέψεων και ελέγχου από τον οποίο αναμένεται ενδεχομένως να προκύψουν οι πρώτες πιστοποιημένες επιχειρήσεις.

Το όλο έργο εντάσσεται στη “Δέσμη Δράσεων Προβολής, Προώθησης και Εμπλουτισμού του Τουριστικού Προϊόντος για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους στην κυπριακή τουριστική αγορά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top